Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yapabilirim - Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Sen istemese de atacaksın istememesi senin işine geliyor noldu kantinciden aldın parayı güya öncelikle yalan dediğin için bu kadar insan sana kızıyor önce yalanı bırakacan hesabım bloke en klasik yalandır roll kovalıyosun alıyosun paraları batırıyorsun ondan sonra ben naptım yanlış yapıyosun o pezevenk shooterın yolundan gidiyorsun
abi çocuktan hala parayı alamadım bogacabi uyumus sabah ilgilenicem sabaha kadar bir şey olsa koğuştaki arkadaşlardan birine attırırm sabah alırım dedim kimseye saygısızlık yapmıyorum zaten atacağım ama argo küfür her bir şey kullanılıyor ve aynı tayfa hep yani bu kadarı bilemiyorum yine bir şey demiyorum zevk alıyorsanız ne güzel

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Ben sana küfür etmedim etmem de o ayrı konu ama and içtim bu forumda sana odul yok artık öldükten sonra Allah in affetmedigi tek bir günah var oda kul hakkıdır milletin parasını alipta yüzsüz yüzsüz ödemeyen sensin gelmis burda mağdur edebiyatı yapma bana
mağdur edebiyatı yapmıyorum bugün bogacabinin konusundaki mesele çözülse ferhat abiye gönderilecekti ama siz abiler ortalık karıştı yine kaldı öyle ben yine her zamanki gibi saygımı bozmuyorum para gönderilecek neyseki 500ü atıcam sabahtan güzel haber gelir ama bu kadar her konuda laf söylenmesi bilmiyorum siz keyif alıyorsanız ne mutlu sorun yok

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,094
8,379
113
abi çocuktan hala parayı alamadım bogacabi uyumus sabah ilgilenicem sabaha kadar bir şey olsa koğuştaki arkadaşlardan birine attırırm sabah alırım dedim kimseye saygısızlık yapmıyorum zaten atacağım ama argo küfür her bir şey kullanılıyor ve aynı tayfa hep yani bu kadarı bilemiyorum yine bir şey demiyorum zevk alıyorsanız ne güzel
Çocuğum Anlı'nın akıyla paranı öde sonra gel roll takip et duydun !! Bu kdr basit

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
Ya ne askeri biz askerdeyken saat 21 oldumu sizip kalıyorduk asker adam bu saatte uyanık olamaz senin hayatin yalan lan 7 24 forumdasin ne askeri asker asker diyip te bizim mehmeticilerimizi azına alıp kirletme bir daha duydun mu beni

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Sende yüz yok zaten bu forumda hamd olsun beni kıracak adam yok dost kimseye kötülüğümuz dokunmadı arada senin gibi adamlar da lazım eline 50 100 lira verip ağzına gelen lafı söyleyeceksin sonuçta para kazanacaksin :)
ucuz diyorum konusulana bir şey demiyorum öyle deniyorsa densin bundan keyif alıyorsanız işten gelince bunu yapmak bana keyif veriyor insanlara mobbing uygulayalım her konuda darlayayım diyerek siz bilirsiniz tabi bir şey demiyorum yine dediğim gibi para atılacak sonrasında da devam edin önemli değil

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Ya ne askeri biz askerdeyken saat 21 oldumu sizip kalıyorduk asker adam bu saatte uyanık olamaz senin hayatin yalan lan 7 24 forumdasin ne askeri asker asker diyip te bizim mehmeticilerimizi azına alıp kirletme bir daha duydun mu beni
son 2 cümlendeki duyar olmadı abi 7:8den sonra aktif oluyorum 24 saat değil gececi olduğum için o da yalnızca teşekkür ederim hayırlı geceler

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Git enpara hesabı aç kimseye de muhtaç olma kimseyi de aracı kılma böyle işlere milleti de uğraştırma yazık günah olm sana bak bu kadar insan sana bişey yaptırmamaya uğraşıyor sana niye yalan konuştuğun için 500 lirayı osursan bulursun bende de var bloke burda ki herkesin blokesi var olmayan adam yok bi an önce hallet bu işi sen hala bana küfür ediyosunuz zevk alıyosunuz diyosun hala yanlış bakıyosun.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
son 2 cümlendeki duyar olmadı abi 7:8den sonra aktif oluyorum 24 saat değil gececi olduğum için o da yalnızca teşekkür ederim hayırlı geceler
Anlık atsana bize asker olduğunu kanitla sana bir daha tek kelime edilmicek söz veriyorum snaa

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Git enpara hesabı aç kimseye de muhtaç olma kimseyi de aracı kılma böyle işlere milleti de uğraştırma yazık günah olm sana bak bu kadar insan sana bişey yaptırmamaya uğraşıyor sana niye yalan konuştuğun için 500 lirayı osursan bulursun bende de var bloke burda ki herkesin blokesi var olmayan adam yok bi an önce hallet bu işi sen hala bana küfür ediyosunuz zevk alıyosunuz diyosun hala yanlış bakıyosun.
yanlış bakmıyorum abim ben ödemeyi yapacağım ferhat abiye sadece bazen konusulnalarr uzadıkça uzuyor yapmasanız sevinirim ama yapıyorsanızda sorun yok abim söylüyorsunuz zaten minimalinde yaklaştım. hayırlı geceler abi

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,094
8,379
113
2 kornerden yattım MK 😂😂😂

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,401
37,266
113
ucuz diyorum konusulana bir şey demiyorum öyle deniyorsa densin bundan keyif alıyorsanız işten gelince bunu yapmak bana keyif veriyor insanlara mobbing uygulayalım her konuda darlayayım diyerek siz bilirsiniz tabi bir şey demiyorum yine dediğim gibi para atılacak sonrasında da devam edin önemli değil
Sen yorma güzel kafanı seninle biz yüz yüze konuşacağız sana söz erkek sözü değil Çanakkale dünyanın öbür ucunda olsan ben seni bulacağım bu benim için onur meselesi ve sen beni çok hafife aldın keşke yapmasaydin ama

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Sen yorma güzel kafanı seninle biz yüz yüze konuşacağız sana söz erkek sözü değil Çanakkale dünyanın öbür ucunda olsan ben seni bulacağım bu benim için onur meselesi ve sen beni çok hafife aldın keşke yapmasaydin ama
hafife almak değil takıntı bu abi senin dediğin minvalde bir bakıma tehdit sözleşmeli de bitiyor uzatmayı düşünmyüorum aslına bakarsan neredeysen oraya gelebilirim sorun yok hayat bu 500'dn başka ne konusulacaksa konusulur

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
dilersen çalıştığın yerede gelirim az kaldı zaten şehir neresiydi abi

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
hafife almak değil takıntı bu abi senin dediğin minvalde bir bakıma tehdit sözleşmeli de bitiyor uzatmayı düşünmyüorum aslına bakarsan neredeysen oraya gelebilirim sorun yok hayat bu 500'dn başka ne konusulacaksa konusulur
Lan olum asker resim atlan dedim sana

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,401
37,266
113
Sen keyfine bak hayatta hiçbir şey karşılıksız kalmaz buna inan

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Sen keyfine bak hayatta hiçbir şey karşılıksız kalmaz buna inan
ben 500 olan borcumun ödemesini yapacağım başka bir ihtiyat mı gereklilik veya temenni mi vardı yapılmayan neyin hesabından bahsediyorsun abi ? yok bulacağım göreceğim yanına kalmayacak tek meselemiz 500 senin kin beslediğin ve tehdite çevirdiğin bir şey varsa söyle alenen

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
ben 500 olan borcumun ödemesini yapacağım başka bir ihtiyat mı gereklilik veya temenni mi vardı yapılmayan neyin hesabından bahsediyorsun abi ? yok bulacağım göreceğim yanına kalmayacak tek meselemiz 500 senin kin beslediğin ve tehdite çevirdiğin bir şey varsa söyle alenen
Sen bole konuşmaya devam et bugünden sonra bakalim bu forumdan bir kuruş alabilcekmisin

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Sen bole konuşmaya devam et bugünden sonra bakalim bu forumdan bir kuruş alabilcekmisin
saygısızlık mı var ? tehdit ediyor 500ü ödedikten sonra ne derdi varmış saygısızlık dahi yapmadım ki o bana ne küfürler etti

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
ben de diyorum ki yerine geleyim ben adresini atabilirse dm'den

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...