- 9,692
- 6,746
- 113
knka incelemedeki papara hesabına nasıl para çektin sen
demek bloke falan vurmamışlar 
Neyse olan olmuşuyku sersemi kaynadı abi ya benım fikstir hemen cıkar cekim veririm 10 sn düşünmem niyetim varsa bam bam bamama yine yoklardayız
Dün yoktum dostum bende olmasa baska arkadastan atttırırdık yoktum amaDün gece hepinizden 1 sigara parası istedik hepiniz yan çizdiniz helal olsun sizede
3 dosttan istedim boş elle geri dödünce morel 0 çıktımBenden oyle bisey istemedin
ayrıca bu konuşman yanlış kardeşim sanki varda göndermemişiz gibi zan altında bırakıyorsun biziDün gece hepinizden 1 sigara parası istedik hepiniz yan çizdiniz helal olsun sizede
Papara acılsın büyük rolling var kasa 500dü bu son 100 den sonra 600 yapcam hedef 4k 1ksı dağıtım beğenenlerden 10 kişiye 25 750sini kendi seçtiklerime nasıl hayal ama açılır mı paparaNeyse olan olmuş![]()
Murat abinin neden girdiği belli olduArkadaşlar görüşürüz kendinize iyi davranın.boş verin olan olmuş.canınızı sıkmayın.@başkan 10 k mesajında beni görürse pazar günü yaparız bi rol.döneriz köşeyi![]()
Çok güzelPapara acılsın büyük rolling var kasa 500dü bu son 100 den sonra 600 yapcam hedef 4k 1ksı dağıtım beğenenlerden 10 kişiye 25 750sini kendi seçtiklerime nasıl hayal ama açılır mı papara![]()
kaç bekliyon knka portlandda iyi atmıslar zatenBide portland 2 dk da 5 sayı lazım bu per![]()
anasınınBide portland 2 dk da 5 sayı lazım bu per![]()
Port geldi de futbol kaldı o yatırıyorkaç bekliyon knka portlandda iyi atmıslar zaten![]()
Valla dost siz kendi aranızda bişey olunca illaki çıkıyor o sigara parası bunu çok iyi biliyorum, bana karşı olan tutumlarınizıda biliyorum bende bunu görüp tecrübe etmiş oldum, zan altında kalmana gerek yok neyse onu söyledimayrıca bu konuşman yanlış kardeşim sanki varda göndermemişiz gibi zan altında bırakıyorsun bizi
kanka hangisi dedin vietnamdan bende takip edeyimde 60.dkda keselim ümidi bosuna beklemePortland won bi tek şu Vietnam ligi kaldı gol cıkmıyor ilk yarı nasıl oluyo cozemedım
Eyv dostDün yoktum dostum bende olmasa baska arkadastan atttırırdık yoktum ama