- 17,902
- 5,538
- 113
Oooo iyisin20 30 tl daha var sitede yeter o bana![]()
Oooo iyisin20 30 tl daha var sitede yeter o bana![]()
Umut cevap mı vermedi sana anlamadım kankaParasında Degilim Ben ona atayım msj attım ben ona adam cevap dahi vermedi ona takıldım Ben yoksa parasının Ta... Erhanım
Aynen Cevap Vermedi Ben ona takıldım arkadas insan cevap verir Birde Adaşım Benım de adım umut koydu birazUmut cevap mı vermedi sana anlamadım kanka
geçen bende bi arkadaşa yazdım özelden çekilişde bana çıktı ödül dedim bu arkadaşta çok destek veriyor ona gönderelim adam bize cevap bile yazmadı bende dedim çokda filipescu o zaman başkasına gönderdim çekilişde çıkan parayı başkasına atmak gibi manyak bi huyum var neden se alla allaUmut cevap mı vermedi sana anlamadım kanka
SöyleSize bir şey söyleyim mi hepinizle muhabbetim var zaten bomba ama altınıza işersiniz
Görmemiştir belki abi bana cevap veriyor hep dün 55 tl attı jetondan 20sini reco 35i ben orhanın asyada patlattımgeçen bende bi arkadaşa yazdım özelden çekilişde bana çıktı ödül dedim bu arkadaşta çok destek veriyor ona gönderelim adam bize cevap bile yazmadı bende dedim çokda filipescu o zaman başkasına gönderdim çekilişde çıkan parayı başkasına atmak gibi manyak bi huyum var neden se alla allageçen 3 tane çekilişde çıktım 3 ünüde başka arkadaşa salladım
Evet beklenen yanıt geldi
ben umuttan bahsetmiyorum kardeşim başka bi arkadaştıGörmemiştir belki abi bana cevap veriyor hep dün 55 tl attı jetondan 20sini reco 35i ben orhanın asyada patlattım![]()
Sabah erenle konusuyoruz bana 21 tl para gönderdi kendi dedi ben istemedim param olmadıgı içinde yolla madem dedim ben onu siteye yükledim 100 lira yaptım saat 7 gibi sevindim cekimi verdim tuvalet bastırdı tuvalete girdim aklıma geldi hemen cıktım ödenmiş 2dkdaEvet beklenen yanıt geldi![]()
eren bizim nailex mi ??Sabah erenle konusuyoruz bana 21 tl para gönderdi kendi dedi ben istemedim param olmadıgı içinde yolla madem dedim ben onu siteye yükledim 100 lira yaptım saat 7 gibi sevindim cekimi verdim tuvalet bastırdı tuvalete girdim aklıma geldi hemen cıktım ödenmiş 2dkda
ama el alışkanlığı paparaya vermişim çekimi bu kadar gerizekalılık olur
1100 lira oldu siz yabancı değilsiniz bunu hatırlarım artık ölene kadar
ya hayatımın en hızlı çekimini aldım ne ugrastım rulette 15 20 dk sakin sakin 100 yaptım onuOlum ıkıkere aynı hata yapılır mı loooo![]()