Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede xmen7772 Kupon

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
O degilde Birdaha yapma uyaralım Bari Seni :D para cekersende burada yazda ayıktırırrız Seni :D

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,902
5,538
113
Sabah erenle konusuyoruz bana 21 tl para gönderdi kendi dedi ben istemedim param olmadıgı içinde yolla madem dedim ben onu siteye yükledim 100 lira yaptım saat 7 gibi sevindim cekimi verdim tuvalet bastırdı tuvalete girdim aklıma geldi hemen cıktım ödenmiş 2dkda
ama el alışkanlığı paparaya vermişim çekimi bu kadar gerizekalılık olur
1100 lira oldu siz yabancı değilsiniz bunu hatırlarım artık ölene kadar
Ne adamsın:D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,128
84,872
113
yok o sözünde durmadı onu aldım kara listeye öyle söz veripde sözünde durmayan adamlarla işim olmaz
valla bana yanlıs bi şeyi olmadı abi cok muhabbetimde yok acıkcası kendi dedi bende altında kalmam artık bir ara görürüz işini bu işler böyle bugun bana yarın sana kumar oynayan adamın bunu cok daha iyi bilmesi lazım

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
frebetle çevrim yapmaya çalışıyoruz anla işte paramız yok gelip konuya kupon atıyorsun sormadan sesimizi çıkarmıyoruz destekliyoruz kazanıyorsun daha çok kazan gözümüz yok eee bide oraya hava olsun diye abi çekim yapayım senide görürüm diyosun eee sonra hopppp john travoltaaa :) hahaha kendi kaybetti

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,635
51,874
113
frebetle çevrim yapmaya çalışıyoruz anla işte paramız yok gelip konuya kupon atıyorsun sormadan sesimizi çıkarmıyoruz destekliyoruz kazanıyorsun daha çok kazan gözümüz yok eee bide oraya hava olsun diye abi çekim yapayım senide görürüm diyosun eee sonra hopppp john travoltaaa :) hahaha kendi kaybetti
Hangi eren o abi tokatlayalım

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
valla bana yanlıs bi şeyi olmadı abi cok muhabbetimde yok acıkcası kendi dedi bende altında kalmam artık bir ara görürüz işini bu işler böyle bugun bana yarın sana kumar oynayan adamın bunu cok daha iyi bilmesi lazım
kapatalım bu konuyu kardeşler yapan kendine yapar amacımız burada kimseye yanlış yapmadan kimsenin kalbini kırmadan vakit geçirmek ben sevdiğim adamım konusuna girer bol şans diler çıkaraım destek isterse veririm kuponunu bile beğenmiyorum çoğunun

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,902
5,538
113
Vallahi benimde başıma geldi çekiliş oldu adam göndermedi

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Dün gece hepinizden 1 sigara parası istedik hepiniz yan çizdiniz helal olsun sizede