Olum tanımadan diyosun kimden istedim zaten senden istedim bayramdan istedim xmenden istedim, xmen hergun rolunde oldugumuz totem yaptigimiz adam, senle bayramlada takildigim gunden beri muhabbetim olanlarsiniz daha dun sana gelicek parayi bayram bana attifa bende senin ziirate atmadimmi? Daha ne kayırıyosun erhan boş yapma 3 nuzde beni tanıyosunuz bende 3nuzu tanıyorumKimse kimseye tanımadan vermez sana doğruyu söylüyorum
Vermeden de alamazsın 1 2 kişi kazandıysa belki verir
Bu işler böyle bro ister kız ister darıl
Sana oldu mu iyi olmadı mı kötü benim muhabbetim burda bitti seninle daha fazla bir şey demiyorumOlum tanımadan diyosun kimden istedim zaten senden istedim bayramdan istedim xmenden istedim, xmen hergun rolunde oldugumuz totem yaptigimiz adam, senle bayramlada takildigim gunden beri muhabbetim olanlarsiniz daha dun sana gelicek parayi bayram bana attifa bende senin ziirate atmadimmi? Daha ne kayırıyosun erhan boş yapma 3 nuzde beni tanıyosunuz bende 3nuzu tanıyorum
Napıyosan yap kardeşim olanı söyledikSana oldu mu iyi olmadı mı kötü benim muhabbetim burda bitti seninle daha fazla bir şey demiyorum
Atar abi atar ama bu hafta mı bilmemşimdi hepsi, 5 er gol atıyormuş![]()
ara bi konuş bakalım ne diyorlarTanımlanan erişim kısıtından dolayı şu anda giriş yapamazsınız. Erişim zamanınızı güncellemek için lütfen 0850 220 00 00´ı arayınız.
Ziraat internet bankacılığına giremedim böyle yazıyor noluyo mk ya
krediye bakacaktım hani şu meşhur nisan 1den beri sonuclanmayanara bi konuş bakalım ne diyorlar
knka sıkıntı hep yaTanımlanan erişim kısıtından dolayı şu anda giriş yapamazsınız. Erişim zamanınızı güncellemek için lütfen 0850 220 00 00´ı arayınız.
Ne diyosun ben kumardan en az 70k cekmişimdir hesaplara 20 bin yolda mı acabaknka sıkıntı hep ya
valla knka büyük ihtimalle ziraate erişim engeli koymazlardı yoksaNe diyosun ben kumardan en az 70k cekmişimdir hesaplara 20 bin yolda mı acaba![]()
benim de bi blokem var güvenlik nedeniyle giremiyodum para gelmişti gitti para 2 yıldır blokeliNe diyosun ben kumardan en az 70k cekmişimdir hesaplara 20 bin yolda mı acaba![]()
paparada ki 1100 versinlerde 20 yapıp cekelim bari mk iyice kimvurduya gidiyoruzvalla knka büyük ihtimalle ziraate erişim engeli koymazlardı yoksa
Abi uyurum 1 saate heralde konu aç başkana yüklenicez hakkındır bi helalınden 50lik sadakat için vermeli ben olsam verirdim baskanda patlatırNaptınız arkadaşlar
Güvenlik ayarlarınızdan işlem limiti, işlem kısıtı, erişim zamanı ve erişim tanımlama (ip, isp, yurtiçi, yurtdışı) bazlı sınırlama ve kısıtlama yapabilirsiniz.Tanımlanan erişim kısıtından dolayı şu anda giriş yapamazsınız. Erişim zamanınızı güncellemek için lütfen 0850 220 00 00´ı arayınız.
Bakalım erhanım sen uyu ben falez otelin ordayımAbi uyurum 1 saate heralde konu aç başkana yüklenicez hakkındır bi helalınden 50lik sadakat için vermeli ben olsam verirdim baskanda patlatır![]()