Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede xmen7772 Kupon

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,125
84,871
113
Senin kuponlarda patatese dogru kosuyor abi en güzeli rulet canını yediğim ya veriyor ya 5dkda patates hiç süründürmez

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Kimse kimseye tanımadan vermez sana doğruyu söylüyorum
Vermeden de alamazsın 1 2 kişi kazandıysa belki verir
Bu işler böyle bro ister kız ister darıl
Olum tanımadan diyosun kimden istedim zaten senden istedim bayramdan istedim xmenden istedim, xmen hergun rolunde oldugumuz totem yaptigimiz adam, senle bayramlada takildigim gunden beri muhabbetim olanlarsiniz daha dun sana gelicek parayi bayram bana attifa bende senin ziirate atmadimmi? Daha ne kayırıyosun erhan boş yapma 3 nuzde beni tanıyosunuz bende 3nuzu tanıyorum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,125
84,871
113
Olum tanımadan diyosun kimden istedim zaten senden istedim bayramdan istedim xmenden istedim, xmen hergun rolunde oldugumuz totem yaptigimiz adam, senle bayramlada takildigim gunden beri muhabbetim olanlarsiniz daha dun sana gelicek parayi bayram bana attifa bende senin ziirate atmadimmi? Daha ne kayırıyosun erhan boş yapma 3 nuzde beni tanıyosunuz bende 3nuzu tanıyorum
Sana oldu mu iyi olmadı mı kötü benim muhabbetim burda bitti seninle daha fazla bir şey demiyorum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,125
84,871
113
Tanımlanan erişim kısıtından dolayı şu anda giriş yapamazsınız. Erişim zamanınızı güncellemek için lütfen 0850 220 00 00´ı arayınız.
Ziraat internet bankacılığına giremedim böyle yazıyor noluyo mk ya

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
Tanımlanan erişim kısıtından dolayı şu anda giriş yapamazsınız. Erişim zamanınızı güncellemek için lütfen 0850 220 00 00´ı arayınız.
ara bi konuş bakalım ne diyorlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,125
84,871
113
ara bi konuş bakalım ne diyorlar
krediye bakacaktım hani şu meşhur nisan 1den beri sonuclanmayan :D uyurum birazdan kalkınca ararım abi şimdi uyku sersemi soru sorar yanlıs söyleriz papara olayından sonra korkmaya basladım kendimden

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
Güvenlik ayarlarınızdan işlem limiti, işlem kısıtı, erişim zamanı ve erişim tanımlama (ip, isp, yurtiçi, yurtdışı) bazlı sınırlama ve kısıtlama yapabilirsiniz.

Erişim engelini kaldırmak istediğinizde yeniden 0850 220 00 00 Müşteri Hizmetlerimizi aramanız yeterlidir.
şöyle bişey buldum knka yine ıp muhabbetine kapatmıs olabilirler belki