- 24,092
- 10,714
- 113
Puc Litvanya oc 19-15 den 1 dakikada nasıl 19-20 bitti hala aklım almıyor
Bogdan sirbistanda sakatlanmasa Sırbistan kupayı alirdi jokice yardim edecek bir oyuncu bile kalmadı ellerinde adam tek başına nereye kadar gidecektiSuperstar jokıc vardı turnuvalar bakmaz superstara
Amigo içinden geçeni yap sanaHep senin yüzünden aklıma soktun basketi kasa 3 katına çıktı slota verdik ne güzel bedevi yapacaktım hazırdı😂😂
Finale kalırsak şampiyonuz ben onu bunu bilmem bizi Yunanistan zorlayacak gibime geliyor final daha kolay olur geçersekAlmanya şut suresı cok kısa hemen potaya gıdıyolar
Ispanya macı gıbı bsey olmaz ınsFinale kalırsak şampiyonuz ben onu bunu bilmem bizi Yunanistan zorlayacak gibime geliyor final daha kolay olur geçersek
Güncelleme devam maalesef seni bulduBu çekim niye hala gelmedi kıral
Güncelleme var kardo. Bonus talepte herhangi bir siteden bonus talep et hata veriyor güncelleme diyeBu çekim niye hala gelmedi kıral
Güncelleme bitmedi sanirimBu çekim niye hala gelmedi kıral
Hala var guncellemeBu çekim niye hala gelmedi kıral
Hayattaki şansımız işte dost bugün davet bonusu aldim cevirdim cekim verdim ip dedi la sitelerinde deneme bonusu bile yok ee en iyi kumarcilarda denemesi olmayan sitelere uye bile olmaz madem vermiceksiniz ne diye wpden uye olun bonus verelim diyorsunuz bu siteleri kim yönetiyorsa onu bulmak lazım puhhaaBu çekim niye hala gelmedi kıral
Ozelden cuvalla almıs mılletBugünkü bülten çok güzeldi ama çoğu maçta iyi gol çıktı, kupon iyi geldi şansımıza yani
Doğru o bültende abin ilk yarı 1.5 almadı korner aldı yattı 😂😂Bugünkü bülten çok güzeldi ama çoğu maçta iyi gol çıktı, kupon iyi geldi şansımıza yani
Demin kuponuna baktım Yunanistan son nefeste gelmis dostBugünkü bülten çok güzeldi ama çoğu maçta iyi gol çıktı, kupon iyi geldi şansımıza yani
Gule gule harcaŞükür düştü sonunda
Öyleydi valla paralı zamana denk gelmez böyle bülten kısır döngü hepBugünkü bülten çok güzeldi ama çoğu maçta iyi gol çıktı, kupon iyi geldi şansımıza yani