- 24,107
- 10,730
- 113
Lionel MessiNiyela sen bana almanyadan bir tane süperstar oyuncu söylesene
Lionel MessiNiyela sen bana almanyadan bir tane süperstar oyuncu söylesene
Kadroya bağlı curry lebron shai alexander antony davis durant 50 olur isterlerse tabiAbd gelsin suan turkiyeye 30 fark atamazlar
Bu dediğin ikinci adam superstarmi sence nba de her sene başka takımda oynayan oyuncu wagnerde daha süperstar seviyesine gelmemisWagner schöreder yeter kanks hızlı oynuyolar
Valla Slovenya kazanır denenir 3 ihtimalli. 6 oran varBen Slovenya dan sürpriz bekliyom yarın
Kaç para koydun kıralLan yok kıral sıkıldım konuları gezıom oylesıne. Para derdım kalmadı sukurler olsun
Yorumumda taşak geçme yok Almanyanın kadrosuna bakabilirsin dediğimden aykırı bişi yokDasak mı gecıyon kral
Superstar jokıc vardı turnuvalar bakmaz superstaraBu dediğin ikinci adam superstarmi sence nba de her sene başka takımda oynayan oyuncu wagnerde daha süperstar seviyesine gelmemis
Çok güzel oran vermişler doncic e bir kişi daha eşlik ederse bence sürpriz yapabilirValla Slovenya kazanır denenir 3 ihtimalli. 6 oran var
Tamam işte 2 oyuncu bunlar iyi oyuncu 1 tane daha var idare eden theis sanırım,ama bunlar süperstar değilWagner schöreder yeter kanks hızlı oynuyolar
Kanka adamlar suan yari finale çıktı zaten 2001 den sonra ilki yaşıyoruz daha ne olsun 1 mac sonrası final iste adamlar 7de 7 yaptılar her mac 20 30 fark attilar rakiplerine daha ne olsun bugün alpi triple yaptı ustuneHer seferinde böyle umutlaniyoruz bizim coğrafyanın kaderi bu dostlar bunu bir kabul edelik önce 😂 geçen sene de futbol turnuvasında aynı şeyi söyledim herkes ezeriz falan diyordu. Her türlü saçmalık olur bakın görün şampiyon olamayız 😂
Karnını doyurmus o yeter ona 😄😂Kaç para koydun kıral
Gel sundan gıdık al@aminisego huhuhuhu
Şu an Alperen anten,doncic , kaldı süper yıldız olarak turnuvada, markanen ve wagner filan onlar iyi oyuncu ama yıldız değilSuperstar jokıc vardı turnuvalar bakmaz superstara
Bir şey yaparsam deneyeceğimÇok güzel oran vermişler doncic e bir kişi daha eşlik ederse bence sürpriz yapabilir
Bende finlandiya dan umutluyum çok hızlı oynuyorlar markenen fena oynamaya başladıBen Slovenya dan sürpriz bekliyom yarın
Almanya şut suresı cok kısa hemen potaya gıdıyolarŞu an Alperen anten,doncic , kaldı süper yıldız olarak turnuvada, markanen ve wagner filan onlar iyi oyuncu ama Yıldız değil
Hep senin yüzünden aklıma soktun basketi kasa 3 katına çıktı slota verdik ne güzel bedevi yapacaktım hazırdı😂😂@aminisego huhuhuhu