- 2,624
- 684
- 113
Az pişir bariCok acım ole bole degıl kendı etımı ısırıyorum
Az pişir bariCok acım ole bole degıl kendı etımı ısırıyorum
Cedi bide bu maçta bileğinden sakatlandı fazla oynayamadı dost ama Türkiye yi izlerken o o güveni veriyorlar hiç kaybedecek hissi gelmiyor insanın aklına bence Almanya fazla güvenme dost finlandiya büyük supriz yapabilir finali görebilirler23 fark olunca zateb cediyi alpereni filan çıkardı o zmn eridi fark Yunanları geçersek Almanyayı da yeneriz
Almanya bızı tank gıbı ezer reıs ole bır kadro yok suanAlmanya'yı mumkun değil bence dost herifler makine gibiler dış atışları çok isabetli atıyorlar
Lan ne 130k sı kac hafta gectı o gunden berı hem o paranın 1 kısmıydı o para sımdı kat katı oldu bahsı bıraktım sırf zevkıne betyolu alıyom slot cevırıp uzuyom butun gun yan gel yatKiral sen ne yaptın gecen 130k vurdun
Suan turnuva da en cok 3luk atan takım Türkiye dost puaauh Türkiye suan turnuvanın favori takımıdırAlmanya'yı mumkun değil bence dost herifler makine gibiler dış atışları çok isabetli atıyorlar
Lan yok kıral sıkıldım konuları gezıom oylesıne. Para derdım kalmadı sukurler olsunBu konudan sana yemek çıkmaz boşa bekleme buralarda
Acıkırsan dm gelLan yok kıral sıkıldım konuları gezıom oylesıne. Para derdım kalmadı sukurler olsun
Almanyada da 3 adam götürüyor süperstarları bile yok,doncic gibi giannis gibi bence onlarla başabaş oynarız,shröder kitlesek tamamAlmanya bızı tank gıbı ezer reıs ole bır kadro yok suan
Bunu turnuva bitisinde konuşalım dost 😂 Almanlarla karşılaşırsak bize en az 30 sayı yazarlar seyretSuan turnuva da en cok 3luk atan takım Türkiye dost puaauh Türkiye suan turnuvanın favori takımıdır
Bahsi bırakan adam slotta ne işi var puahaLan ne 130k sı kac hafta gectı o gunden berı hem o paranın 1 kısmıydı o para sımdı kat katı oldu bahsı bıraktım sırf zevkıne betyolu alıyom slot cevırıp uzuyom butun gun yan gel yat
Abd gelsin suan turkiyeye 30 fark atamazlarBunu turnuva bitisinde konuşalım dost 😂 Almanlarla karşılaşırsak bize en az 30 sayı yazarlar seyret
Oyle kıral en son gecen hafta gırdım foruma o zamanda yazdım. Holı ozellerını arada alıom bıde betyolu zevkıne. Rıske etmem daha parayı bahıste kumardaBahsi bırakan adam slotta ne işi var puaha
Dasak mı gecıyon kralAlmanyada da 3 adam götürüyor süperstarları bile yok,doncic gibi giannis gibi bence onlarla başabaş oynarız,shröder kitlesek tamam
Bizim ölü halimizi zorla yendiler ilk hazırlık maçında. bence kafa kafaya çok da favori değiller bize karşı. Yarın Slovenya bi sürpriz yapmasınAlmanya'yı mumkun değil bence dost herifler makine gibiler dış atışları çok isabetli atıyorlar
Niyela sen bana almanyadan bir tane süperstar oyuncu söyleseneDasak mı gecıyon kral
Wagner schöreder yeter kanks hızlı oynuyolarNiyela sen bana almanyadan bir tane süperstar oyuncu söylesene
Ben Slovenya dan sürpriz bekliyom yarınCedi bide bu maçta bileğinden sakatlandı fazla oynayamadı dost ama Türkiye yi izlerken o o güveni veriyorlar hiç kaybedecek hissi gelmiyor insanın aklına bence Almanya fazla güvenme dost finlandiya büyük supriz yapabilir finali görebilirler
Tebrikler dost daim olsun
Baya ust olur vıbe verıyorBen Slovenya dan sürpriz bekliyom yarın