- 28,305
- 27,578
- 113
İşleme aldiysalar 1 saat sonra anca gelir puhaaŞükür düştü sonunda
İşleme aldiysalar 1 saat sonra anca gelir puhaaŞükür düştü sonunda
Senin kupon ne alemde dostDemin kuponuna baktım Yunanistan son nefeste gelmis dost
Kupon yokki benimSenin kupon ne alemde dost![]()
Bet Pipi geç ödüyorBu çekim niye hala gelmedi kıral
Zor gun dostları burda demekkıKonuyu takip eden kişi sayısı 500 konuya yazan sayısı 10 kişi puhhaa
Tebrikler dostum adına çok sevindim isminin hakkını veriyorsun
İyi işte 500 kişi çekilmez yırtık dondan çıkarlarKonuyu takip eden kişi sayısı 500 konuya yazan sayısı 10 kişi puhhaa
İsmini vurucu yerine yarından itibaren vurguncu yapacak puhhaaTebrikler dostum adına çok sevindim isminin hakkını veriyorsun
Sende isminin hakkını veriyorsun kancık pardon kansızİyi bari bı yemek yiyeyim uyuyacaktim geri kaçtı dfjsjd
Sende vurdurucu yap puhahahaİsmini vurucu yerine yarından itibaren vurguncu yapacak puhhaa
Ben verici yapacam dost puhjaaSende vurdurucu yap puhahaha
Benim.gecen sene bir konu vardı hatırlayan hatırlar balıkçı rolling yapmıştım. İlk oyundan 50 k ödemişti 😂 o gün fena dağıtım yapmıştıkİsmini vurucu yerine yarından itibaren vurguncu yapacak puhhaa
Ne diyon la komikmisin senSende isminin hakkını veriyorsun kancık pardon kansız
Gecen sene ben zengindim dost sadece losers te takılırdım arada konu açardım o kadar puaha ah ulan nerden nereyeBenim.gecen sene bir konu vardı hatırlayan hatırlar balıkçı rolling yapmıştım. İlk oyundan 50 k ödemişti 😂 o gün fena dağıtım yapmıştık