- 21,421
- 14,803
- 113
Ufffff diyorum varyaaaa amannnOna bide votka katican öyle icicen
Ufffff diyorum varyaaaa amannnOna bide votka katican öyle icicen
Viskiyle votkayi karıştırıp içmeyi dene bı gün yağ gibi gidiyo ama alışkın değilsen acile gitme ihtimalin yüksek içerken fazla anlamiyosun sonrası kötüUfffff diyorum varyaaaa amannn
Kanka sende neler varmış ya deniycem bunu bakViskiyle votkayi karıştırıp içmeyi dene bı gün yağ gibi gidiyo ama alışkın değilsen acile gitme ihtimalin yüksek içerken fazla anlamiyosun sonrası kötü
Para bolken gotumuz kalkıyordu ama çok güzel içimi oluyor da ertesi gün pisbediyo adamı ile hızlı hızlı şarabı ictigin gibi içersen yamultuyor en son iki üç duble icicen onu final girip yaticnKanka sende neler varmış ya deniycem bunu bak
Bro aynı yastayiz votka nedir Allah aşkına he smirnoff , absolut içilir bi tık ama bana kalırsa votka hic içme içilecek şey değil al bitane pahalı geliyorsa red label soda veya swepps bu arada votka swepps ile içilir, mandalin ya da tonik ama viskiden şaşma j&b iç gene viski icHakkın rahmetine kavuşmak istemiyorum 37 yaşındayım daha 😆
İçmesini bilmiyor san içmeMerhaba arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Yaprak içersin MK sek ne bok var midende aliyorİçkinin yanında bişey yiyen adamın midesıne saygısı yoktur ben bır oturuşta 1 kılo vıskı votka veya cın sek ıcerım rekor 6 70 lık viski gün ıcınde 24 saate yayarak
Kafasi güzel sekın nekadar yüksek alkol alırsan kafa o derece uçuyor mide alıyor alıstım tolere yok yeryüzünde benden başka içebilen 1 kısı vardır.Yaprak içersin MK sek ne bok var midende aliyor
İki litrem var bayendir yanimda taşıyorum duruyor öyle içebilir sen on bin TL hesabına atarım bakalım içermisin icmezmisin ben icemem alkol merakım yok. Senin miden herşeyi alıyor ya bakalım bunu içermisin çok ağır bir alkol dir herkesin gotu yemez icmeyeKafasi güzel sekın nekadar yüksek alkol alırsan kafa o derece uçuyor mide alıyor alıstım tolere yok yeryüzünde benden başka içebilen 1 kısı vardır.
Allah rizası ıcin nerdesin icerımİki litrem var bayendir yanimda taşıyorum duruyor öyle içebilir sen on bin TL hesabına atarım bakalım içermisin icmezmisin ben icemem alkol merakım yok. Senin miden herşeyi alıyor ya bakalım bunu içermisin çok ağır bir alkol dir herkesin gotu yemez icmeye
unutma koçum icersen para peşin hesabında
Yer neresi kral afiyetle indirim mıdeyeİki litrem var bayendir yanimda taşıyorum duruyor öyle içebilir sen on bin TL hesabına atarım bakalım içermisin icmezmisin ben icemem alkol merakım yok. Senin miden herşeyi alıyor ya bakalım bunu içermisin çok ağır bir alkol dir herkesin gotu yemez icmeye
unutma koçum icersen para peşin hesabında
10 k ıstemem 4 adet chivas 15 al eğer içersem oda 10 k cıvarına geliyor ne diyorsunYer neresi kral afiyetle indirim mıdeye