Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Votka Meze Nedir ve Nasıl İçilir

gorselik504

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,000
833
113
Ust segment
Türkiye gelmişti pahalı diye çıktı sonra.votkanin babası beluga.
Bende yurt dışında çalışırken öğrendim,yok böyle birşey öyle diyeyim, içiyorsun kafa ağrısı diye birşey yok ,zımba gibi uyanıyorsun
Ama güzel kanka ben beğendim bir kez içtim

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,110
476
83
vodka vişne diye bi tabir var

Mehmet2928

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
388
204
43
Votka Güzel iciliyorda 😁 Sonrasında Hafıza Kaybı Yapıyor 😁 içtiğin Gezdiğin neler yaptıklarını hatırlamada Zorluk çekiyorsun 👍🖐

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,718
675
113
Votka Güzel iciliyorda 😁 Sonrasında Hafıza Kaybı Yapıyor 😁 içtiğin Gezdiğin neler yaptıklarını hatırlamada Zorluk çekiyorsun 👍🖐
Ah sorma 1 gün yataktan kalkamıyorum, bazen yapmadıklarımdan bile pişman oluyorum .. sende de oluyor mu

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,123
825
113
Votka en son çare olarak içilir bence ayrıca kan Grubu da önemli mesela ben şahsen rakı bira kaliteli şarap viski iyiyse içerim .Çünkü votka gece bünyeyi çok susur bırakır maalesef ayrıca şekerli yiyeceklerle viski de votka da pek içilmez kardesss .. !

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,436
610
113
Votka en son çare olarak içilir bence ayrıca kan Grubu da önemli mesela ben şahsen rakı bira kaliteli şarap viski iyiyse içerim .Çünkü votka gece bünyeyi çok susur bırakır maalesef ayrıca şekerli yiyeceklerle viski de votka da pek içilmez kardesss .. !
0 kan çok dayanıklı dıye biliyom