Yok agam içmedim başka bişey 😆Siz başka bişey içmiş olabilir misiniz kralhahaha
Yok agam içmedim başka bişey 😆Siz başka bişey içmiş olabilir misiniz kralhahaha
Emin miyiz abiYok agam içmedim başka bişey 😆
Normalde ot içiyorum da o akşam sade votka içtim 😆Emin miyiz abi)) bence var gibi ama yine de sen biliyorsun
)
Bence ince bi dumanda vardır abi sende de neyseNormalde ot içiyorum da o akşam sade votka içtim 😆
Ben de memnun oldum dostumİyi forumların olsun tanıştığıma memnun oldum
yok dostum ben genelde orta parmak kaldırırım 😀Içerken serçe parmak kaldiriyon mu usta
Kanka ben 6 yıl garsonluk yaptım piyasada herkes tanıyor 7 gelcek hesabı 4 birakiyomMekanda geçirirler knk fiyati
Ah sorma 1 gün yataktan kalkamıyorum, bazen yapmadıklarımdan bile pişman oluyorum .. sende de oluyor muVotka Güzel iciliyorda 😁 Sonrasında Hafıza Kaybı Yapıyor 😁 içtiğin Gezdiğin neler yaptıklarını hatırlamada Zorluk çekiyorsun 👍🖐
votka içeceğine tıner cek daha iyi dost 🤣Merhaba arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Kısa sürüyor o yav 😆votka içeceğine tıner cek daha iyi dost 🤣
0 kan çok dayanıklı dıye biliyomVotka en son çare olarak içilir bence ayrıca kan Grubu da önemli mesela ben şahsen rakı bira kaliteli şarap viski iyiyse içerim .Çünkü votka gece bünyeyi çok susur bırakır maalesef ayrıca şekerli yiyeceklerle viski de votka da pek içilmez kardesss .. !
Ben tam tersi0 kan çok dayanıklı dıye biliyom
Maalesef öyle dostuM0 kan çok dayanıklı dıye biliyom
A mı senın gurupBen tam tersi
Maalesef öyle dostuM
Bende pişmanlık olmuyor bir gün sonra wiskiyle devam ediyorum 😁🖐Ah sorma 1 gün yataktan kalkamıyorum, bazen yapmadıklarımdan bile pişman oluyorum .. sende de oluyor mu
Karaciğer bırakmaz insanda. Ben 1/4 votka kalan meyve suyu yaptığım halde damağımı acıtıyor. Ama kayısı veya şeftali suyuyla içersen o acı tadı hissetmiyorsun fazla. Bastırıyor acılığınıTadını almak isteyen sek içer 🫡