Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Votka Meze Nedir ve Nasıl İçilir

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,422
14,804
113
Viskiyle votkayi karıştırıp içmeyi dene bı gün yağ gibi gidiyo ama alışkın değilsen acile gitme ihtimalin yüksek içerken fazla anlamiyosun sonrası kötü
Kanka sende neler varmış ya deniycem bunu bak

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
466
83
Kanka sende neler varmış ya deniycem bunu bak
Para bolken gotumuz kalkıyordu ama çok güzel içimi oluyor da ertesi gün pisbediyo adamı ile hızlı hızlı şarabı ictigin gibi içersen yamultuyor en son iki üç duble icicen onu final girip yaticn

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,831
1,615
113
En iyisi hiç içki içmemek benim gibi bide kumarı bıraksak karı kız ayagimizda yok valla melaike gibi adam olurdum

jakex2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
172
63
Kanka redbull ile iç mezeyi de boşver sigaranı yak yeter ille de meze olsun diyorsan meyve al

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,146
596
113
Hakkın rahmetine kavuşmak istemiyorum 37 yaşındayım daha 😆
Bro aynı yastayiz votka nedir Allah aşkına he smirnoff , absolut içilir bi tık ama bana kalırsa votka hic içme içilecek şey değil al bitane pahalı geliyorsa red label soda veya swepps bu arada votka swepps ile içilir, mandalin ya da tonik ama viskiden şaşma j&b iç gene viski ic

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
788
653
93
Kimseden tavsiye almaman gerektiğini anlamışsındır deneye deneye kendin için en doğru içme şeklini bulursun kral birşeyle karıştırsan erkek adam öyle mi içer sek içicen derler sek içsen midesiz misin öyle mi içilir derler kafana göre takıl 2 shot vur kalanını redbullla karıştır keyifle iç eziyet etmene gerek yok alışık değilse bünye yatakta şu mide bulantısı geçsin bir daha içersem ne olayım dersin😄

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,054
6,024
113
votka denemiştim de hoşuma gitmedi kolonyayı kokla aynı tadı alıyosun içince

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,437
610
113
İçkinin yanında bişey yiyen adamın midesıne saygısı yoktur ben bır oturuşta 1 kılo vıskı votka veya cın sek ıcerım rekor 6 70 lık viski gün ıcınde 24 saate yayarak

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,252
499
83
tabiki vodka redbull yanınada kavrulmus fındık :)

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,887
826
113
Kafasi güzel sekın nekadar yüksek alkol alırsan kafa o derece uçuyor mide alıyor alıstım tolere yok yeryüzünde benden başka içebilen 1 kısı vardır.
İki litrem var bayendir yanimda taşıyorum duruyor öyle içebilir sen on bin TL hesabına atarım bakalım içermisin icmezmisin ben icemem alkol merakım yok. Senin miden herşeyi alıyor ya bakalım bunu içermisin çok ağır bir alkol dir herkesin gotu yemez icmeye
unutma koçum icersen para peşin hesabında

Son düzenleme:

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,600
7,315
113
Elma suyu ilede icen var, fisne suyu (kana kırmızı rengi veren madde) redbulla da iciliyor. İcen illaki icer ama vodka gercekten icilmez.
En temizi chivas oh mis aw

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,437
610
113
İki litrem var bayendir yanimda taşıyorum duruyor öyle içebilir sen on bin TL hesabına atarım bakalım içermisin icmezmisin ben icemem alkol merakım yok. Senin miden herşeyi alıyor ya bakalım bunu içermisin çok ağır bir alkol dir herkesin gotu yemez icmeye
Allah rizası ıcin nerdesin icerım

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,437
610
113
Yer neresi kral afiyetle indirim mıdeye

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,196
6,873
113
İçkinin yanında bişey yiyen adamın midesıne saygısı yoktur ben bır oturuşta 1 kılo vıskı votka veya cın sek ıcerım rekor 6 70 lık viski gün ıcınde 24 saate yayarak
6 tane 70lik viskiyi tek başına içebilecek adam yeryüzünde yok birader komaya girersin ölürsün istediğin kadar 24 saate yaydım de. Yayılırsın, yamulursun, iki hafta kendine gelemezsin. Biz bi 70lik içiyoruz, üstüne 5 6 da bira içince içtik diyoruz 6 tane 70lik ne birader, abartı duruyor.