@elliott kolay gelsin dost bende calısıyorum yanlışın varDoğrudur be koç 😄
@elliott kolay gelsin dost bende calısıyorum yanlışın varDoğrudur be koç 😄
Cuma gunu imzalar atılıyormusHaftasonunu bulur imza
Yapmaaa 😂Bilgi geldi karanlık adam Bandırmaspora transfer olmuş
Yaptım bileYapmaaa 😂
Kontrast ayarini acmak lazim deseneYaptım bile
MaksimumKontrast ayarini acmak lazim desene
maşallah
Şaka gibi kanka valla Sane miz var icardimiz var ederson akanji ve milot da gelirse offf. Heyecandan kafayı yiyorummaşallahOsimhen'imiz var lan
![]()
fener şampiyonŞaka gibi kanka valla Sane miz var icardimiz var ederson akanji ve milot da gelirse offf. Heyecandan kafayı yiyorum
Şampiyonlar liginde barcelona eslesmesinde tarihi fark yemeyin ama aman diyim puahaŞaka gibi kanka valla Sane miz var icardimiz var ederson akanji ve milot da gelirse offf. Heyecandan kafayı yiyorum
Dost muhalif olmayalımŞampiyonlar liginde barcelona eslesmesinde tarihi fark yemeyin ama aman diyim puaha
Bakacağız dostumfener şampiyon
Bi donemler normaldi ama son 15 yili oyle bi hale getirdilerki şaşır olduk ne yazik ki be dostumŞaka gibi kanka valla Sane miz var icardimiz var ederson akanji ve milot da gelirse offf. Heyecandan kafayı yiyorum
İkisi de bizim takımımız sonuct aonemli olan iyi mücadele etsinler keyif versinelr, futbol dedigin zaten oyundan ibaret 💙Bakacağız dostum
Aynen öyle dost gereksiz holiganlık. Fanatizm aptallıktır. Ben takımımı severim renklerini geçmişini başarılarını. Başka takımlarla ilgilenmem . He bi tartışma varsa ortada objektif bakarım. Dediğin gibi seyir zevki olsun da gerisi önemli değilİkisi de bizim takımımız sonuct aonemli olan iyi mücadele etsinler keyif versinelr, futbol dedigin zaten oyundan ibaret 💙
Biz tel avivden yedik dünyamı yıkıldı Aga daha Liverpool faciası zihinlerde bokluyuz sidikliyi yıkamaya gerek yok 😂Şampiyonlar liginde barcelona eslesmesinde tarihi fark yemeyin ama aman diyim puaha
500 ama 10 hsp aldık bekliyozKaç geliyor 1 TL ye 1k mı
10 az olmuş 10-15 hesap daha bulsaydin500 ama 10 hsp aldık bekliyoz
alcaktım ama everylerde param kalmamıs 10 hesaba yetti10 az olmuş 10-15 hesap daha bulsaydin