- 4,046
- 1,771
- 113
Benim telefoncu arkadasim var yemin ederim 50 hesabtan osimhen transfer olursa oynadı kafayı yemiş10 az olmuş 10-15 hesap daha bulsaydin
Benim telefoncu arkadasim var yemin ederim 50 hesabtan osimhen transfer olursa oynadı kafayı yemiş10 az olmuş 10-15 hesap daha bulsaydin
Bol şanslar. Benim holigan no eski destek düzeltiyor mu? Yada yeni no ile tekrar hesap açsam olur mu?alcaktım ama everylerde param kalmamıs 10 hesaba yetti
Maşallah Allah bin bereket versinBenim telefoncu arkadasim var yemin ederim 50 hesabtan osimhen transfer olursa oynadı kafayı yemiş
Dost aslında kafayı yememiş, piyasada bu şekilde dönüyor artık bu işler Multi açıyorsun yetmiyor tanıdığa hesap açıyorsun vs vs. Bu tip 1 liralık oranlar gelince güzel kar bırakıyor 40 50 hesap açınca.Benim telefoncu arkadasim var yemin ederim 50 hesabtan osimhen transfer olursa oynadı kafayı yemiş
Tanıdık değil dost adamın kendi hatları 50 tane oynamışDost aslında kafayı yememiş, piyasada bu şekilde dönüyor artık bu işler Multi açıyorsun yetmiyor tanıdığa hesap açıyorsun vs vs. Bu tip 1 liralık oranlar gelince güzel kar bırakıyor 40 50 hesap açınca.
yani az bişey işten anlayan adam bile 3 4 hsp alabilir cokta takılmamak lazımTanıdık değil dost adamın kendi hatları 50 tane oynamış
Oynar dost çok fazla yapılıyor bu olay. Normal oynayan kişilerde bile 2 3 hesap oluyor.Tanıdık değil dost adamın kendi hatları 50 tane oynamış
normali bu zaten bro resmi açıklama veya imza gelmeden adam neden sonuçlandırsın. besiktas yarin getiriyoruz dedigi adami westham a kaptirdi gecen gün. hancko al nassr a gitti dediler bugün havalanından arabistan a gidecekti slovakya'ya feyenoord kampina geri döndü iptal oldu. o yüzden normal yani suan resmi ilani beklemesi.Son birşey daha yazayım holi imzalar atılana kadar özeli sonuçlandırmaz öyle kansızdır. Bir ara bir özel vardı 1k oranlı + dakikalar içinde gol olacak diye, resmi gol atılan dakika 90+2 televizyonda yazan tam 89 veya 90 yazıyordu anında kaybetti gösterdi sonra baskılara dayanamadı kazandı saydı(tabi resmi sonuca eşşek gibi boyun eğdi).
Aynen kap gelmediği sürece sonuçlanmaznormali bu zaten bro resmi açıklama veya imza gelmeden adam neden sonuçlandırsın. besiktas yarin getiriyoruz dedigi adami westham a kaptirdi gecen gün. hancko al nassr a gitti dediler bugün havalanından arabistan a gidecekti slovakya'ya feyenoord kampina geri döndü iptal oldu. o yüzden normal yani suan resmi ilani beklemesi.
Nerden okudunOsiman transferi iptal oldu
Tv de trt de ackiklanmisNerden okudun
Transfer bitti bile kral osimhen Galatasaray'da artık iptal olma gibi bir durum söz konusu bile değilTv de trt de ackiklanmis
LEROOOYYY SANEEEEE TEDİRGİN ETMEYE DEVAM EDİYOR GUARDİOLAYİİİİBugün Duran Emmiyi seyrettik keyifle Ligin anasını ağlatacak Emmi