- 2,439
- 686
- 113
Bugün kap gelecek diyorlar
Lan hiç güleceğim yoktu yav 😂Benim telefoncu arkadasim var yemin ederim 50 hesabtan osimhen transfer olursa oynadı kafayı yemiş
Haci vaktin gelmiş elmas ödülünü al😂Ali koc karistirdi biraz transferi daha once biterdi yoksa
Dogru dedinHaci vaktin gelmiş elmas ödülünü al😂
En once fener cikacakti hala bekliyozBankalar birliğinden de çıktılar imza atsa ya artık ne bekliyorsa
Gelsede herkes rahatlasaBugün kap gelecek diyorlar
Neyi bekliyon gs çıktı diyorum bankalar birliğinden baskı denetim kalmadı imza arttırsın artık bir an önce süreç sancılı hal aldı takım içinEn once fener cikacakti hala bekliyoz
İmza atılan saniyeye kadar yapmazKap gelse sonuçlandırma yapar mı hemen holigan acaba
Ben fenerliyim kanka. Goya en once biz cikacaktik bi biz kaldik onu diyomNeyi bekliyon gs çıktı diyorum bankalar birliğinden baskı denetim kalmadı imza arttırsın artık bir an önce süreç sancılı hal aldı takım için
Ali koç tatilden donsun cikarBen fenerliyim kanka. Goya en once biz cikacaktik bi biz kaldik onu diyom
İmza atarken çekilmiş fotoğrafını görmeleri gerek. Yoksa katiyen inanmaz.Kap gelse sonuçlandırma yapar mı hemen holigan acaba
Beşiktaş da var. Önce ts şimdi gs çıktı.Ben fenerliyim kanka. Goya en once biz cikacaktik bi biz kaldik onu diyom