- 23,175
- 21,598
- 113
Kanka canin ban yemek istiyor herhalde sen normalde bu şekilde hareket etmezsin ne oldu sanaAhhh ah yanımda olmadığın için her şeyi dersin burdan
Kanka canin ban yemek istiyor herhalde sen normalde bu şekilde hareket etmezsin ne oldu sanaAhhh ah yanımda olmadığın için her şeyi dersin burdan
Bende bilmiyorum hiç muhatap olmam bile çok gergin kalktım sabah sabahKanka canin ban yemek istiyor herhalde sen normalde bu şekilde hareket etmezsin ne oldu sana
La admine niye ole gu🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Git bi duş al kendine gelirsinBende bilmiyorum hiç muhatap olmam bile çok gergin kalktım sabah sabah
Doğru diyonLa admine niye ole gu
Git bi duş al kendine gelirsin
Kaç geliyor 1 TL ye 1k mıgelsin artık la holi özelimizi yatırrrr
500Kaç geliyor 1 TL ye 1k mı
Aynen erho Çocukla sabah havuza gittik stres attık kendimize geldik.La admine niye ole gu
Git bi duş al kendine gelirsin
Bende şimdi buzlu suya girecem puhahaAynen erho Çocukla sabah havuza gittik stres attık kendimize geldik.
SMS aktif değil no eski holide jojoda mat ta daha nicelerinde bir cacık yapamıyorum
PuahhahaabSMS aktif değil no eski holide jojoda mat ta daha nicelerinde bir cacık yapamıyorum
Erho Dikkat et pipon donmasınBende şimdi buzlu suya girecem puhaha
Benim pipo sağlamdır dönmez rahat ol puahahErho Dikkat et pipon donmasın![]()
puahauaha ne komikmiş laPuahhahaab
ALLAH im neden sürekli bu şekil insanları karşıma çıkarıyorsun yarabbi ne kabahat isledim benpuahauaha ne komikmiş la