Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling V3R0N | Kasa 500 Hedef 2 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Tamam su son adimida yapalim
Ben yazım sana parasi olunca etkinlik acanlari ve konumda olanları sahgec fterim bide Malatyalı arkadaş ferdi konu falan açmaz kimseye 1 lira atmaz sürekli kopartma ve dolandırma peşindedir çekim için 500 lazım der çekip hemen atcam der 10 gün 15 gün sürekli yalan konsuur sabah akşam bı yalan uydurur hayatı yalan 10 hesabı dolandırıcılıktan ve küfürden ban yedi.para falan isterse sakın atmayin alkansaglam nick'li arkadasinda hic etkinlik açtığını görmedim pek aktif üyede deil, konuda başka aktif kimsede yok zaten.benim ağır uykum geldi uyuyabilirim şimdiden yazayım.

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
Ben yazım sana parasi olunca etkinlik acanlari ve konumda olanları sahgec fterim bide Malatyalı arkadaş ferdi konu falan açmaz kimseye 1 lira atmaz sürekli kopartma ve dolandırma peşindedir çekim için 500 lazım der çekip hemen atcam der 10 gün 15 gün sürekli yalan konsuur sabah akşam bı yalan uydurur hayatı yalan 10 hesabı dolandırıcılıktan ve küfürden ban yedi.para falan isterse sakın atmayin alkansaglam nick'li arkadasinda hic etkinlik açtığını görmedim pek aktif üyede deil, konuda başka aktif kimsede yok zaten.benim ağır uykum geldi uyuyabilirim şimdiden yazayım.
bugün 2 tane etkinlik açtım dostum genelde aktifim burdayım denk gelmedik herhalde

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Ferdi serdar abiyi bile çileden çıkarmışsın kardeşim 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...