- 30,948
- 11,335
- 113
Son 3
Geçen gece bu lige 7 kupon yaptım arkaya arkaya biri bile gelmedi çok dengesizler la bugün Ramazan'a giris yapiyoruz ya insaflilar 😂😂😂herşeyi çözmüşün reis derin adamsın ashjkldaskjdhajks
Maho ben muhattap olmam ona sor sen bu kaçıncı hesabı ve ban yiyen hesaplar neden ban yemiş.dahasi varda yazmaya gerek yok.borc ister yarın atcam der 10 gün çıldırtır seni sabah atcam der akşama sallar günde 2 kere hikaye yazar hayatı yalan başka bişey demiyorum.ama sen ona sor ban yiyen 8 10 hesabı neden ban yemişBir sıkıntı olduysa özelden yazabilirsin abi çünkü merak ettim sebebi
şimdi bulur bitane daha top icat edilmemiş ülkeden bi takımGeçen gece bu lige 7 kupon yaptım arkaya arkaya biri bile gelmedi çok dengesizler la bugün Ramazan'a giris yapiyoruz ya insaflilar 😂😂😂
Şimdi kasayı 2 ye bolcez o yüzden önemli değilşimdi bulur bitane daha top icat edilmemiş ülkeden bi takım
Korkanin çocuğu olmaz vur kirbaciŞimdi kasayı 2 ye bolcez o yüzden önemli değil
aklıma şey geldi ben bi kere bi gruba girdim tgde maç veriyorlardı adamların verdiği kuponu oynadım sonra izleyim dedim maç toprak sahada oynanıyodu canlı yayın redmi tarzı bi telefonla yapılıyodu hakem pantolonla yönetiyodu aqŞimdi kasayı 2 ye bolcez o yüzden önemli değil
Keşke beni ikiye bölseydin de kasayı bölmesetdinŞimdi kasayı 2 ye bolcez o yüzden önemli değil
Simdi son adımı aticaz ya birine 500 lira atacam roll yapacak yada 2 kişi ye bolusturucem siz seçin hangisi olsun bugün 4 5 kişiye yaptırdık zaten ben pek bilmiyorum kim aktif kim etkinlik aciyo eskiler yardımcı olsunKorkanin çocuğu olmaz vur kirbaci
Anladım abi. Vala diyecek bişey de bulamıyorumMaho ben muhattap olmam ona sor sen bu kaçıncı hesabı ve ban yiyen hesaplar neden ban yemiş.dahasi varda yazmaya gerek yok.borc ister yarın atcam der 10 gün çıldırtır seni sabah atcam der akşama sallar günde 2 kere hikaye yazar hayatı yalan başka bişey demiyorum.ama sen ona sor ban yiyen 8 10 hesabı neden ban yemiş
4 5 kişiye yaptırdık ya roll malum kimse başarılı olamayınca biraz eksildik . Bu adımda başarılı olursa kafa kafaya gelicekKeşke beni ikiye bölseydin de kasayı bölmesetdin
Sen nasıl dersen dostumSimdi son adımı aticaz ya birine 500 lira atacam roll yapacak yada 2 kişi ye bolusturucem siz seçin hangisi olsun bugün 4 5 kişiye yaptırdık zaten ben pek bilmiyorum kim aktif kim etkinlik aciyo eskiler yardımcı olsun