- 1,446
- 1,693
- 113
Kendisi iftira atıyor zamanında borç alıp geç verdiğim oldu bir Allah'ın kuluna borcum yok eski olayları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor
Kendisi iftira atıyor zamanında borç alıp geç verdiğim oldu bir Allah'ın kuluna borcum yok eski olayları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor
Ne ayıp bro sizler mağdur olmayın diye uyandırdım o kdr kimseye sovmedik saymadık iyilikte yaramıyor he 😁beyler ayıptır
Bende onu diyorum bro düzgünce aciklamani yap hala devam ediyorsa yapcak bişey yok . Ama söylediklerine göre yaşıda buyuk küfür oluyormuKendisi iftira atıyor zamanında borç alıp geç verdiğim oldu bir Allah'ın kuluna borcum yok eski olayları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor
İban at ağlamaNe ayıp bro sizler mağdur olmayın diye uyandırdım o kdr kimseye sovmedik saymadık iyilikte yaramıyor he 😁
Yaşının büyük olduğuna bakma neyse sabaha ban yeriz 3 gün Allah'a emanetBende onu diyorum bro düzgünce aciklamani yap hala devam ediyorsa yapcak bişey yok . Ama söylediklerine göre yaşıda buyuk küfür oluyormu
Yav abi ben anladım ikinizide küfür olmasın diyom saygı olsun gerisinin amk ahjahahshaNe ayıp bro sizler mağdur olmayın diye uyandırdım o kdr kimseye sovmedik saymadık iyilikte yaramıyor he 😁
Dostum benim hakkımı sana versin ama asla böyle birşey yapmasın adam 500 verip kendisinide kalacak haliyle o SON adım adım olabilir dediğin olmazsa ne olur düşündün mü, gerçekten roll yapmak istiyorsan hakkım sanadır ama böyle şeyler bir adım daha diye başlayan hiç Bir şey olumlu olmadı bu zamana kadsrBir adım daha git basket oyna sonra 4 kişi 250 yap
Çay varsa ben niye yokum...demlenince bardağını alıp geliyorum..bolsans dsd
Evet yukarıda Dostummaçı attı mı nerde ben göremedim😀
Kral sen nerelerdesin yaÇay varsa ben niye yokum...demlenince bardağını alıp geliyorum..bolsans dsd
tm kralım sağolNe ayıp bro sizler mağdur olmayın diye uyandırdım o kdr kimseye sovmedik saymadık iyilikte yaramıyor he 😁
tamam tartışma arasında kaynamışEvet yukarıda Dostum