- 30,971
- 11,364
- 113
Sen nasıl dersen Dost, gün içinde roll yapmayanlara şans verilsin bence2 kişi 250 rolling mi 1 kişi 500 mu siz seçin size bıraktım
Sen nasıl dersen Dost, gün içinde roll yapmayanlara şans verilsin bence2 kişi 250 rolling mi 1 kişi 500 mu siz seçin size bıraktım
kafana göre reis sen bilirsin2 kişi 250 rolling mi 1 kişi 500 mu siz seçin size bıraktım
Ben yazım sana parasi olunca etkinlik acanlari ve konumda olanları sahgec fterim bide Malatyalı arkadaş ferdi konu falan açmaz kimseye 1 lira atmaz sürekli kopartma ve dolandırma peşindedir çekim için 500 lazım der çekip hemen atcam der 10 gün 15 gün sürekli yalan konsuur sabah akşam bı yalan uydurur hayatı yalan 10 hesabı dolandırıcılıktan ve küfürden ban yedi.para falan isterse sakın atmayin alkansaglam nick'li arkadasinda hic etkinlik açtığını görmedim pek aktif üyede deil, konuda başka aktif kimsede yok zaten.benim ağır uykum geldi uyuyabilirim şimdiden yazayım.Tamam su son adimida yapalim
Kimler yaptı la bugün roll parmak kaldirsinSen nasıl dersen Dost, gün içinde roll yapmayanlara şans verilsin bence
Ben yapmadım burada olup yapmayan başka kim var bilmiyorum dostumKimler yaptı la bugün roll parmak kaldirsin
Ben yapmadım abi 😅Kimler yaptı la bugün roll parmak kaldirsin
Dost çok geç geldin bir sonraki rollde sözüm olsunBen yapmadım abi 😅
bugün 2 tane etkinlik açtım dostum genelde aktifim burdayım denk gelmedik herhaldeBen yazım sana parasi olunca etkinlik acanlari ve konumda olanları sahgec fterim bide Malatyalı arkadaş ferdi konu falan açmaz kimseye 1 lira atmaz sürekli kopartma ve dolandırma peşindedir çekim için 500 lazım der çekip hemen atcam der 10 gün 15 gün sürekli yalan konsuur sabah akşam bı yalan uydurur hayatı yalan 10 hesabı dolandırıcılıktan ve küfürden ban yedi.para falan isterse sakın atmayin alkansaglam nick'li arkadasinda hic etkinlik açtığını görmedim pek aktif üyede deil, konuda başka aktif kimsede yok zaten.benim ağır uykum geldi uyuyabilirim şimdiden yazayım.
Allah razı olsun abim düşünmen yeter 🫡Dost çok geç geldin bir sonraki rollde sözüm olsun
doğru promokod konusunda baya aktif bu dost ben görüyorum süreklibugün 2 tane etkinlik açtım dostum genelde aktifim burdayım denk gelmedik herhalde
Demekki öyle bro ben hiç gormedim ama dier arkadaslarin cok gördüm sen öyle diyorsan oyledirbugün 2 tane etkinlik açtım dostum genelde aktifim burdayım denk gelmedik herhalde
yapıştırr yine bulmuş ismini telaffuz edemediğim o güzide takımlarıHaydi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 733709
siz çok eskisiniz reis beni tanımaman normal zaten görsen hatırlıycağın biri değilimDemekki öyle bro ben hiç gormedim ama dier arkadaslarin cok gördüm sen öyle diyorsan oyledir
Ferdi serdar abiyi bile çileden çıkarmışsın kardeşim 🤣Ben yazım sana parasi olunca etkinlik acanlari ve konumda olanları sahgec fterim bide Malatyalı arkadaş ferdi konu falan açmaz kimseye 1 lira atmaz sürekli kopartma ve dolandırma peşindedir çekim için 500 lazım der çekip hemen atcam der 10 gün 15 gün sürekli yalan konsuur sabah akşam bı yalan uydurur hayatı yalan 10 hesabı dolandırıcılıktan ve küfürden ban yedi.para falan isterse sakın atmayin alkansaglam nick'li arkadasinda hic etkinlik açtığını görmedim pek aktif üyede deil, konuda başka aktif kimsede yok zaten.benim ağır uykum geldi uyuyabilirim şimdiden yazayım.
beklemedeyiz
Var ol dost çayımız hazır zaten gel başımla beraber
Şuan için iyi gidiyo bakalimVar ol dost çayımız hazır zaten gel başımla beraber
Yaşlı bunaklarla beni muhatap etmeFerdi serdar abiyi bile çileden çıkarmışsın kardeşim 🤣