Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Umut3st | Günün Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Yapın çekiliş şansı olana çıksın birader takip ediyosan para beklentin olmucak zevkine edersin geçersin
Yanlış düşünce de sen bilirsin niye dersen başta belirtilmiş belirtmese tamam zevkine takip şuan çekiliş olmaz sende beğendin ama takip etmedin mesela benim götüm uyuştu ekran başında çok afedersin

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Beyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010

Kalan parayı 15 kişiye 400 tl olarak dağıtacağız çekiliş ile kim yapabilir çekilişi
Usta ayıo edıyosun bana verme ama marley benle aynı geldı ben 2 katı mesaj yazdım buraya helal olsun sanafa

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,681
2,593
113
@Umut3st kanka sana tek lafım yok iyi ki kazandın güzel para bence .ama o kadar aç gözlü insan var ki para beğenmeyen en fazla hepsini ben alayım diyen bunları görünce tutmasa ne yapacaktinz diyorum içimden.ben şuan tutmadı varsayiyorum.para için kimsenin kalbini kırmaya da değmez.buradakilere söylüyorum herkes almis olsaydı bir çok kişi için bı gece eğlencesi olacaktı.empati kurmadiniz hiç.hadi iyi geceler

ositerio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,137
998
113
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010

Kalan parayı 15 kişiye 400 tl olarak dağıtacağız çekiliş ile kim yapabilir çekilişi
En başta beğenenler seçebilirsin reis kendin takip edenlere illa atacaksan biz alamayız tabi

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010

Muhammets10 yapsın kral hem başından beri takip etti hem kime atıcanı en ii görür takipten dolayı

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,222
22,192
113
Beyler şimdi 4 kişi baştan sona takip eden kişileri yazdım
Bu dostlara 1000 er atılacak.
14 kişiye de 400 atılacak
2 tane dağıtımcı seçilsin. Dağıtımcılar 600 er alacak
Dağıtım yapacak iki kişi var mı
Ben yaparım kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...