- 30,149
- 22,112
- 113
Sen sec cekılıs yasakBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
Kalan parayı 15 kişiye 400 tl olarak dağıtacağız çekiliş ile kim yapabilir çekilişi
Sen sec cekılıs yasakBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
Kalan parayı 15 kişiye 400 tl olarak dağıtacağız çekiliş ile kim yapabilir çekilişi
Şeffaf yaparım reisBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
Marleye yaptırırsan yine aynı kişiler çıkar hahahahBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
bu mesajı 5 dk içinde beğenenlerdden çeksinlerBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
İkinci mesajdan beri burda idim sağolun dostlar.. geceniz iyi olsunŞeytan bayağı dürtmüş dost umarım gelir bol şanslar
Görmüyon mu akbabalar dönüyor tepesinde 😂Ya yaz 10 kişi at listeyi kendisine. Küsen küssün. Kimseyi tatmin edenezsin
Yanlış düşünce de sen bilirsin niye dersen başta belirtilmiş belirtmese tamam zevkine takip şuan çekiliş olmaz sende beğendin ama takip etmedin mesela benim götüm uyuştu ekran başında çok afedersinYapın çekiliş şansı olana çıksın birader takip ediyosan para beklentin olmucak zevkine edersin geçersin
Yapayım benBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
Ben yaparım istersen dostBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
Usta ayıo edıyosun bana verme ama marley benle aynı geldı ben 2 katı mesaj yazdım buraya helal olsun sanafaBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
İşte Asalet işte Fazilet @Metings1905Beyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
Baştan beri takip edenlerde kazanamayacak konu piç olduYa yaz 10 kişi at listeyi kendisine. Küsen küssün. Kimseyi tatmin edenezsin
usta sen direkt 15 kişi çıkar etiket at hiç uzamasınYapayım ben
En başta beğenenler seçebilirsin reis kendin takip edenlere illa atacaksan biz alamayız tabiBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
benBeyler şimdi 4 kişi baştan sona takip eden kişileri yazdım
Bu dostlara 1000 er atılacak.
14 kişiye de 400 atılacak
2 tane dağıtımcı seçilsin. Dağıtımcılar 600 er alacak
Dağıtım yapacak iki kişi var mı
Muhammets10 yapsın kral hem başından beri takip etti hem kime atıcanı en ii görür takipten dolayıBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
Ben yaparım kankaBeyler şimdi 4 kişi baştan sona takip eden kişileri yazdım
Bu dostlara 1000 er atılacak.
14 kişiye de 400 atılacak
2 tane dağıtımcı seçilsin. Dağıtımcılar 600 er alacak
Dağıtım yapacak iki kişi var mı