- 5,342
- 2,755
- 113
He tamam o zaman sıkıntı yok alanlara helali hoş olsun dagıtanın kesesine bereket cok kişi var herkesin gönlü olmuyo işte herkes hakkını helal etsinHayır
Kashima
Terma
Muhamets aldı
He tamam o zaman sıkıntı yok alanlara helali hoş olsun dagıtanın kesesine bereket cok kişi var herkesin gönlü olmuyo işte herkes hakkını helal etsinHayır
Kashima
Terma
Muhamets aldı
Ben katlıcam kank merak etme dm açık olsun sabaha kadar burdayık buğünBen hakkımı sevdiğim bir arkadasım olan @karagalak alsın istiyorum. Ona benim hakkımıda yollayın .herkese iyi geceler
@Hamzaxaslan yazıklar olsun sanaSon kişi 7 dakika önce gelmiş neye göre seçtin ki
At bana curcuna kardeşiminkinikuran çarpsın kafayı yicsm kimseye para armıyacam şimdi @Curcuna istemşyorsan başkasına atarız sıkıntı değil listede olamayan birine
Hayır kardeş @karagalak at diyorum. Hak benim hakkımkuran çarpsın kafayı yicsm kimseye para armıyacam şimdi @Curcuna istemşyorsan başkasına atarız sıkıntı değil listede olamayan birine
Kral 14 kisilik lısyede 3 kısı 1 k aldı zaten onları ckkaırrmsnkuran çarpsın kafayı yicsm kimseye para armıyacam şimdi @Curcuna istemşyorsan başkasına atarız sıkıntı değil listede olamayan birine
Ayıp ettiler de neyse.@Hamzaxaslan yazıklar olsun sana
öyle olmuyor başkasına atacağım listede olmayan birineHayır kardeş @karagalak at diyorum. Hak benim hakkım
Benim hakkım yok ama kaynarsam arada bu adama atın iyi birisine benziyorBen katlıcam kank merak etme dm açık olsun sabaha kadar burdayık buğün
Hayır kardeş @karagalak alçak ben öyle yazdimAt bana curcuna kardeşiminkini