- 34,037
- 19,837
- 113
HayırMetings1905 bin almadımı kardeşim 400 dahamı veriyosunuz anlamdım bi anlatın cekilişi
Kashima
Terma
Muhamets aldı
HayırMetings1905 bin almadımı kardeşim 400 dahamı veriyosunuz anlamdım bi anlatın cekilişi
Kral 1 k ödül alan var listedeLİSTENİN BAŞINDAKİ 7 KİŞİ @Metings1905 İBAN AYSIN KALANLARI BANA UZATMAYALIM
Adil davrandığını düşünüyor musun dostumLİSTENİN BAŞINDAKİ 7 KİŞİ @Metings1905 İBAN AYSIN KALANLARI BANA UZATMAYALIM
🤣🤣Poset lazım para tastı
@Hamzaxaslan kank bana 800 duydun 🤣🤣Ben hakkımı sevdiğim bir arkadasım olan @karagalak alsın istiyorum. Ona benim hakkımıda yollayın .herkese iyi geceler
Liste 3 4 kişi elermısınLİSTENİN BAŞINDAKİ 7 KİŞİ @Metings1905 İBAN AYSIN KALANLARI BANA UZATMAYALIM
IBAN ilettim sana reisLİSTENİN BAŞINDAKİ 7 KİŞİ @Metings1905 İBAN AYSIN KALANLARI BANA UZATMAYALIM
Benim gibi takip eden liste disi ugyMetin bide basi çekmiş puahbaba
La olum bu işlerin hakkı cekiliştir bu tarzda roll yapılmazKardeş geç gelmedin hiç gelmedin desek yeri aq
2 TL var mı 🤣🤣@Umut3st kardeşim yazıni kısa cevirme çok yüksek oynuyorsun...ufak oyna çayını yudumla keyfine bak....cehennemi yaşamaya ne gerek var...
geç gelmeyle alakası yok kardeşim adam çekiliş yaparız beğenenlerden demiş ortada olan şu kendisi seçmiş çekiliş yerine tabi çekiliş içinde kendin Çıkınca laf etmemen normal para sonuçta değiştirir insanıKardeş geç gelmedin hiç gelmedin desek yeri aq
Yine de kssene bereket bir suru kisi sevindirdinArkadaşlar seçtigimiz kişilere ödüllerini yolladım. Çekiliş ile kazananlarada dağıtımcı arkadaşlar yollayacak. Herkese iyi geceler dilerim ben kaçıyorum güzel getirdik kuponu diğer kuponlara görüşmek üzere 🙏🏼🙏🏼
De desen haklısın vallaBen hakkımı sevdiğim bir arkadasım olan @karagalak alsın istiyorum. Ona benim hakkımıda yollayın .herkese iyi geceler
Seni kınıyorum Allah'a emanetArkadaşlar seçtigimiz kişilere ödüllerini yolladım. Çekiliş ile kazananlarada dağıtımcı arkadaşlar yollayacak. Herkese iyi geceler dilerim ben kaçıyorum güzel getirdik kuponu diğer kuponlara görüşmek üzere 🙏🏼🙏🏼
kesene bereketArkadaşlar seçtigimiz kişilere ödüllerini yolladım. Çekiliş ile kazananlarada dağıtımcı arkadaşlar yollayacak. Herkese iyi geceler dilerim ben kaçıyorum güzel getirdik kuponu diğer kuponlara görüşmek üzere 🙏🏼🙏🏼