- 10,088
- 3,817
- 113
Yav sende hshshshsusshYazık yazık 1000tl için şu düştüğünüz duruma bak önünüzdekinden utanın tabi varsa o da püü adamların dedikleri doğruysa harbiden yazık size zavallılar
Yav sende hshshshsusshYazık yazık 1000tl için şu düştüğünüz duruma bak önünüzdekinden utanın tabi varsa o da püü adamların dedikleri doğruysa harbiden yazık size zavallılar
En aktif bende olmuş olsaydim bana sen seç denilseydi ben şahsen kendimi listenin başına yazmaya utanirdim.para beklemiyorum kimseden bak ama tek sinirlendigim konu 1000de alsalar 250de alsa herkes siteye atacak eminiz buna .belki 250 alan kişi kasayı daha da büyütecek 1000 alanlara göre.herkes faydalanabilirdi ben kendi hakkımdan feragat ettim beni dahil etmeyin dedim ama ben herkesin faydalanmasindan yanayım sadece bu çekiliş için demiyorum.herkesin ihtiyacı var takip eden para için takip etmesin beğensin konuyu herkes .forumda da kurallar çekilişler de bu yüzden böyle para için rol takip edinve ortalık karisiyor en çok sen takip ettin ben takip ettim gerek yok.sanada şaka yapıyorum tebrik ederim 1000 icinBen kendimi seçmedim adam aktif olduğum için benim ilgilenmemi hem konudan hem özelden söyledi.
En aktif olan 3 kişi seçebildim. Zaten 14 kişi bu konuda anca çıkacak
Yuh en basindan takipteydim@Hamzaxaslan
@Metings1905
@halil889*
@keskin4455
@jakadal5252
@Tunahanozturk55
@Lazistan08
@Tunca54
@lamineyamal
@karagalak
@ahmetc10
@Curcuna
@AllanSaintMaximin
@aSiRuH06
ESKİ MESAJLARA BAKTIM TEK TEK GÖZĞME ÇARPAN 14 kişi hakkınızı helal edin
Hagagsh böyle Bi dağıtım yok ya ben konuya geç geldim kuponu begendim ee mesajda atdim arkadaş begebenlerden çekiliş yapmak niye zorki@Hamzaxaslan
@Metings1905
@halil889*
@keskin4455
@jakadal5252
@Tunahanozturk55
@Lazistan08
@Tunca54
@lamineyamal
@karagalak
@ahmetc10
@Curcuna
@AllanSaintMaximin
@aSiRuH06
Adam olsan o parayi almazsin zatenKendıne don al
Allah canımı alın o 4 kişiye kendımı yazarsam naertım o parayı yemek nasıp olmasınEn aktif bende olmuş olsaydim bana sen seç denilseydi ben şahsen kendimi listenin başına yazmaya utanirdim.para beklemiyorum kimseden bak ama tek sinirlendigim konu 1000de alsalar 250de alsa herkes siteye atacak eminiz buna .belki 250 alan kişi kasayı daha da büyütecek 1000 alanlara göre.herkes faydalanabilirdi ben kendi hakkımdan feragat ettim beni dahil etmeyin dedim ama ben herkesin faydalanmasindan yanayım sadece bu çekiliş için demiyorum.herkesin ihtiyacı var takip eden para için takip etmesin beğensin konuyu herkes .forumda da kurallar çekilişler de bu yüzden böyle para için rol takip edinve ortalık karisiyor en çok sen takip ettin ben takip ettim gerek yok.sanada şaka yapıyorum tebrik ederim 1000 icin
Metings1905 bin almadımı kardeşim 400 dahamı veriyosunuz anlamdım bi anlatın cekilişi@Hamzaxaslan
@Metings1905
@halil889*
@keskin4455
@jakadal5252
@Tunahanozturk55
@Lazistan08
@Tunca54
@lamineyamal
@karagalak
@ahmetc10
@Curcuna
@AllanSaintMaximin
@aSiRuH06
İkincide çıktım çok şükür hshsbdhd@Hamzaxaslan
@Metings1905
@halil889*
@keskin4455
@jakadal5252
@Tunahanozturk55
@Lazistan08
@Tunca54
@lamineyamal
@karagalak
@ahmetc10
@Curcuna
@AllanSaintMaximin
@aSiRuH06
Adam ödül alan adamı bidaha ödüle eklemişHagagsh böyle Bi dağıtım yok ya ben konuya geç geldim kuponu begendim ee mesajda atdim arkadaş begebenlerden çekiliş yapmak niye zorki![]()
Poset lazım para tastıMetings1905 bin almadımı kardeşim 400 dahamı veriyosunuz anlamdım bi anlatın cekilişi
Ben hakkımı sevdiğim bir arkadasım olan @karagalak alsın istiyorum. Ona benim hakkımıda yollayın .herkese iyi gecelerMetin bide basi çekmiş puahbaba
Bari Orkun Kökçünün hatırına şu adamı alın hahahaHagagsh böyle Bi dağıtım yok ya ben konuya geç geldim kuponu begendim ee mesajda atdim arkadaş begebenlerden çekiliş yapmak niye zorki![]()
Kardeş geç gelmedin hiç gelmedin desek yeri aqHagagsh böyle Bi dağıtım yok ya ben konuya geç geldim kuponu begendim ee mesajda atdim arkadaş begebenlerden çekiliş yapmak niye zorki![]()
O secilenlerde bastan beri takipte olanlar liste dogru ama iki defa liste yapılıp konunun uzaması sacma olduDostlarını aldı sağlama gerisine ellemedi![]()
kimşAdam ödül alan adamı bidaha ödüle eklemiş))