- 5,074
- 2,155
- 113
Beni haklı çıkardığın için saol dostum 🫡Ben olucam tabı
Beni haklı çıkardığın için saol dostum 🫡Ben olucam tabı
bunu ben de anlamadım@Umut3st marleyle aynı anda takıbe baslamısım ondan cok konuya mesaj yazmısım ona ödül verip bize yoksa kral sanada eyvallah
20 kişi 500 tertemızabi takip edenlerden lşiste yapıp 500 e bölseniz ya gece gece kul hakkı yemeyue ne meraklısınız
yav 12 kişi 500 yapsalar 0 dert ne uzattılar ya@Umut3st marleyle aynı anda takıbe baslamısım ondan cok konuya mesaj yazmısım ona ödül verip bize yoksa kral sanada eyvallah
Yapar hakkıdır @Marley15 kankamın 500 atar 500 kendıne alır sanneMarleye seçtirirse şöyle bir açık yapar komisyon alır sana 1000 yolladım diye söyle 300ü benim 700 atıcam sana der hahahahaha adam mecbur 700den olmamak için kabul eder
Marley olur sana Bob Marley hahaha
Herkes onu dıyor zatemyav 12 kişi 500 yapsalar 0 dert ne uzattılar ya
Adamsın adamMarleye seçtirirse şöyle bir açık yapar komisyon alır sana 1000 yolladım diye söyle 300ü benim 700 atıcam sana der hahahahaha adam mecbur 700den olmamak için kabul eder
Marley olur sana Bob Marley hahaha
marley dışında o 1000 alacak yabHerkes onu dıyor zatem
Ege kökenli doğru söylüyor hahahaabi takip edenlerden lşiste yapıp 500 e bölseniz ya gece gece kul hakkı yemeyue ne meraklısınız
Ben demiyorum dost adam 10 kişiye 1k yaptı zaten dert etmeyin sizHerkes onu dıyor zatem
3 kisi 1000 alıp gidiiceklerBeyer herkes 20 kısı 500 dıyor neden oyle yapmamakta ısrarcısınz kabul etmeyen yok