- 15,022
- 11,381
- 113
Yalan hepsi %70 devlete ve giderlere gidiyorHani kueyeler zengindi la
Yalan hepsi %70 devlete ve giderlere gidiyorHani kueyeler zengindi la
valla kardeşm aynısın bana oldu uzlaştırmacı aradı gel dedi sonra gitmedim bir kaç gün sonra aradı çalıştıgım yere geldi oturduk çay içtik kağıtları çıkardı benim ifadelerim ben uzlaşmayı kabul ettim 2 3 ay geçti de tık yok halenSelam arkadaşlar mesleğim olan motorlu kuryelik yaparken antalyada bir trafik kazası geçirmiştim 3 ay öncesinden ve %90 haklı olduğum bir kazaydı tutanak tutuldu ve ben karakola gidip şikayetçi oldum sol bileğimde çatlak oluşmuştu 45 gün önce Uyap SMS gönderdi uzlaştırmacı bilgilerini adam beni aradı bir kafeye davet etti ve bende gittim yanına başta inanmadım tabi böyle uzlaştırmacı mı olur dedim saat 20:30 gibi zaten mesai bitmiş neyse dedim gidip görüşeyim terso birşeyse çözerim zaten ama adam bana dosyamı ve ifadeleri önüme serdi tamam gerçek olduğunu anladım ve uzlaştırmada kağıda ne karsılıgında vazgeçersin gibi birşeyler söyledi bende kağıda ibanımı ve istediğim parayı yazdım 45 gün oldu hâlen dönüş yok başına gelen varmı tahminen ne zaman geri dönüş sağlar uzlaştırmacı
NOT: ŞİKAYETÇİ OLAN BENİM...
Aga uzlaştırmacı aradı şimdi pazartesi saat 10.00 da adliyede uzlaştırma bürosunda buluşalım dedi iban istedi benden yolladım bakalım pazartesi giderim sonuç ne olacak izleyelimvalla kardeşm aynısın bana oldu uzlaştırmacı aradı gel dedi sonra gitmedim bir kaç gün sonra aradı çalıştıgım yere geldi oturduk çay içtik kağıtları çıkardı benim ifadelerim ben uzlaşmayı kabul ettim 2 3 ay geçti de tık yok halen![]()
E neden vermediler parayıKarşı taraf kabul etmiş 10 bin lirayı
Sevindim ama senin hayatın söz konusu en az 30 istemeliydin sen polise vursan donuna kadar alırdıKarşı taraf kabul etmiş 10 bin lirayı
Vbet hesabına eklenecekmis ddE neden vermediler parayı
Akşam maclarına yetiştirsinler parayı beraber ezelim diyecektimVbet hesabına eklenecekmis dd
Pazartesi yüz yüze adliyede buluşacakmışız aga onlar parayı ben imzamı atacakmışımE neden vermediler parayı
Tebrikler daim olsunKarşı taraf kabul etmiş 10 bin lirayı
Teşekkürler imparator 😁Tebrikler daim olsun
Aga biliyorum ben almak istemiyorum o kadar vicdanım el vermez10 bin lira mı? kardeşim bana ulaş delirdin mi sen en az 100.000 lira alırız
tamam haber ver haftaya da diğer ayağını ben ezeyim vicdanın zaten el vermiyorAga biliyorum ben almak istemiyorum o kadar vicdanım el vermez
Senden 50 k isterim 😁tamam haber haftaya da diğer ayağını ben ezeyim vicdanın zaten el vermiyor