http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trafik Kazası

orhan5353819

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
706
212
43
Selam arkadaşlar mesleğim olan motorlu kuryelik yaparken antalyada bir trafik kazası geçirmiştim 3 ay öncesinden ve %90 haklı olduğum bir kazaydı tutanak tutuldu ve ben karakola gidip şikayetçi oldum sol bileğimde çatlak oluşmuştu 45 gün önce Uyap SMS gönderdi uzlaştırmacı bilgilerini adam beni aradı bir kafeye davet etti ve bende gittim yanına başta inanmadım tabi böyle uzlaştırmacı mı olur dedim saat 20:30 gibi zaten mesai bitmiş neyse dedim gidip görüşeyim terso birşeyse çözerim zaten ama adam bana dosyamı ve ifadeleri önüme serdi tamam gerçek olduğunu anladım ve uzlaştırmada kağıda ne karsılıgında vazgeçersin gibi birşeyler söyledi bende kağıda ibanımı ve istediğim parayı yazdım 45 gün oldu hâlen dönüş yok başına gelen varmı tahminen ne zaman geri dönüş sağlar uzlaştırmacı

NOT: ŞİKAYETÇİ OLAN BENİM...
valla kardeşm aynısın bana oldu uzlaştırmacı aradı gel dedi sonra gitmedim bir kaç gün sonra aradı çalıştıgım yere geldi oturduk çay içtik kağıtları çıkardı benim ifadelerim ben uzlaşmayı kabul ettim 2 3 ay geçti de tık yok halen :D

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
valla kardeşm aynısın bana oldu uzlaştırmacı aradı gel dedi sonra gitmedim bir kaç gün sonra aradı çalıştıgım yere geldi oturduk çay içtik kağıtları çıkardı benim ifadelerim ben uzlaşmayı kabul ettim 2 3 ay geçti de tık yok halen :D
Aga uzlaştırmacı aradı şimdi pazartesi saat 10.00 da adliyede uzlaştırma bürosunda buluşalım dedi iban istedi benden yolladım bakalım pazartesi giderim sonuç ne olacak izleyelim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,630
7,343
113
Yüzde 90 haklisin ve ayagin catlamis.
Seni 10 binde durduran ne oldu kral. Katlarim nasil olsa diemi düşündün 😄 iki tarafin dava masraflari 10 bini geciyor zaten 40-50 deseydin keske.

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Kolpa değilse adım foncha degil sabahtan akşama kadar 7/24 forumda ne kuryeligi 🤣

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,972
113
biz araç değer kaybı ve sigorta hukuku ile uğraşıyoruz bir gün buraya konu açacağım da adminler hemen siler diye detaylı bir şekilde yazmaya üşeniyorum. adama bak 10 bin liraya tamam demiş şaka gibisiniz çıldırıyorum ya. avukata 3 kuruşu fazla görüp gitmemiş 10 bin lira alıyor

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,972
113
yapmayın etmeyin şöyle konulara köylüce yaklaşmayın. geçende de bi teyzeyle uğraşıyoruz kadının çocuğu ölmüş sigorta 2.5 milyon lira ödeme yapacak diyor ki ben çocuğunu kaybettim kan parası almam. ulan çocuğun ölmüş bu da sigortadan gelen para senin hakkın ne kan parası zar zor ikna ettik kadını öyle aldı