- 16,393
- 11,483
- 113
Sağol hocam eksik olmaTebrikler daim olsun
Sağol hocam eksik olmaTebrikler daim olsun
AğlıyorumSağol hocam eksik olma
Senin şuan davalık değil ulaştırmaci cozemezse davalık olmuyomuBu e devletten dava dosyası olan birisi ss atabilir mi bende müdahil olduğunuz bir dava dosyası bulunamamaktadır yazıyor yanlış yere mi bakıyorum acaba?
Yav ayağına fırsat gelmiş ben polis mi dinlerim amq 200 bin yazsaydın iddaa için iyi para 10 bini kaybedince gelen pişmanlık hissi olacak10.000 istedim bana çarpan emekli bir polis memuruydu o yüzden sonuçta vatana ömrünü vermiş bir vatandaşımız o da
Ya zor durum işte insan para para diyo da paradan önemli şeyler de oluyor bazen insanın başına bişey gelir 50 milyon önüne serseler tenezzül etmessin agayapmayın etmeyin şöyle konulara köylüce yaklaşmayın. geçende de bi teyzeyle uğraşıyoruz kadının çocuğu ölmüş sigorta 2.5 milyon lira ödeme yapacak diyor ki ben çocuğunu kaybettim kan parası almam. ulan çocuğum ölmüş bu da sigortadan gelen para senin hakkın ne kan parası zar zor ikna ettik kadını öyle aldı
Evet knk kabul ettiler pzrtesi paramı alacağım dava da uzamayacakSenin şuan davalık değil ulaştırmaci cozemezse davalık olmuyomu
Benim araca tıklattılar sağ ön çamurluk değişti kaput lokal boyandı dibine kadar aldım değer kaybınıyapmayın etmeyin şöyle konulara köylüce yaklaşmayın. geçende de bi teyzeyle uğraşıyoruz kadının çocuğu ölmüş sigorta 2.5 milyon lira ödeme yapacak diyor ki ben çocuğunu kaybettim kan parası almam. ulan çocuğun ölmüş bu da sigortadan gelen para senin hakkın ne kan parası zar zor ikna ettik kadını öyle aldı
helal dostum bu senin dibine kadar hakkın. son 2 sene içerisinde kazası olan değer kaybını almayanlar bana ulaşabilir. danışmanlık hizmetimiz bedava, %20 pay alıyoruz, kazayı sigorta tahkime götürüp kusur oranını da değiştiriyoruz ve kimseden dosya/dava masrafı adı altında bir şey talep etmiyoruz. dava sonuçlanınca değer kaybından yüzdeliğimizi alıp çekiliyoruz.Benim araca tıklattılar sağ önce çamurluk değişti kaput lokal boyandı dibine kadar aldım değer kaybını![]()
Bu arkadaş 10 bin diye anlaşmış telefonda artirabilirmi adliyede bir araya gelmeden karşı tarafla donme şansı varmı 10 bindenhelal dostum bu senin dibine kadar hakkın. son 2 sene içerisinde kazası olan değer kaybını almayanlar bana ulaşabilir. danışmanlık hizmetimiz bedava, %20 pay alıyoruz, kazayı sigorta tahkime götürüp kusur oranını da değiştiriyoruz ve kimseden dosya/dava masrafı adı altında bir şey talep etmiyoruz. dava sonuçlanınca değer kaybından yüzdeliğimizi alıp çekiliyoruz.
önemli uyarı: YASAL HAKLARINIZI TALEP EDİN VE ALIN. SİZİN HAKKINIZ.
aktif 300 dosyamız var 1 tane bile zengin müvekkil görmedim ki aman kalsın boşverin diyen. ama nerede fakir fukara parasız adam var diyor ki avukat bey uğraşmasak mı karşıya yazık. yav kardeşim sen bu kafayla hep fakir kalırsın adam sana maddi zarar vermiş biz onu talep ediyoruz, dilencilik yapmıyoruz ki.
önemli uyarı bitmiştir.
herhangi bir yazılı belgeye imza atmadıysa ben 1 hafta içerisinde bu arkadaşın cebine 100 bin lira koyarım iddia ediyorum koymazsam da tğm forum suratıma tükürsün ben de Antalya'dayım yerim yurdum belli.Bu arkadaş 10 bin diye anlaşmış telefonda artirabilirmi adliyede bir araya gelmeden karşı tarafla donme şansı varmı 10 binden
@TheMachine kral bence iyi düşün daha imza atmadin yazık etme aynı şeyi karşı taraf sana yapsa bu kadar insaflı olurmuydu acaba hakkın olmasa zaten alamazsınherhangi bir yazılı belgeye imza atmadıysa ben 1 hafta içerisinde bu arkadaşın cebine 100 bin lira koyarım iddia ediyorum koymazsam da tğm forum suratıma tükürsün ben de Antalya'dayım yerim yurdum belli.
orjinal postu tekrar okudum bu arkadaş çalışamamazlık raporu almadıysa bile hak mahrumiyetinden 1-2 ay çalışamadım diyip çalışamadığı günlerin parasını bile karşıdan alırız.@TheMachine kral bence iyi düşün daha imza atmadin yazık etme aynı şeyi karşı taraf sana yapsa bu kadar insaflı olurmuydu acaba hakkın olmasa zaten alamazsın
3 günlük iş göremezlik raporu aldım 10 gün de normal rapor aldım sigorta verdi paramı şimdi de bunlardan 10k alcam işteorjinal postu tekrar okudum bu arkadaş çalışamamazlık raporu almadıysa bile hak mahrumiyetinden 1-2 ay çalışamadım diyip çalışamadığı günlerin parasını bile karşıdan alırız.
Doğru diyorsun ama bu kasten yapılmış birşey değil video atılsaydı buraya video atardım kamera kaydını yani kaza adı üstünde@TheMachine kral bence iyi düşün daha imza atmadin yazık etme aynı şeyi karşı taraf sana yapsa bu kadar insaflı olurmuydu acaba hakkın olmasa zaten alamazsın
Valla sen herseyi detaylıca açıklayıp ve buyukte konustun kral her türlü alırım diye artık arkadasta bitiyor iş ben olsam ugrasirdim dediğin gibi cebinde parası çok olan adamlar atalamiyor bu mevzuları dibine kadar aliyorlarorjinal postu tekrar okudum bu arkadaş çalışamamazlık raporu almadıysa bile hak mahrumiyetinden 1-2 ay çalışamadım diyip çalışamadığı günlerin parasını bile karşıdan alırız.
kusur oranı ne belirlendi ve motorunda hasar var mı?3 günlük iş göremezlik raporu aldım 10 gün de normal rapor aldım sigorta verdi paramı şimdi de bunlardan 10k alcam işte
trafikte yaşanan hadiselerin %99'ı kaza zaten dostum bir de bilerek üzerine mi sürseydiDoğru diyorsun ama bu kasten yapılmış birşey değil video atılsaydı buraya video atardım kamera kaydını yani kaza adı üstünde
Kasten olsa zaten cinayete teşebbüsten içeri alırlar adamı yapma gözünü seveyim kral🙂Doğru diyorsun ama bu kasten yapılmış birşey değil video atılsaydı buraya video atardım kamera kaydını yani kaza adı üstünde
Motorda da hasar var yani arka stop ve sol arka grenajı kırıldı %90 haklıyımkusur oranı ne belirlendi ve motorunda hasar var mı?