http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trafik Kazası

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Beyler ben çok istemesini bilirdim anlıyorum yukarda yazdığım gibi bana çarpan bayan emekli polis ve kocası da hâlen mevcutta polis yani ben istemiyorum sadece bi harçlık niyetine istedim on bin lira konuyu açma sebebim sadece uzlaştırmacı bana niye dönüş yapmadı onu öğrenmek için açtım ve olayı çözdüm çoğunuzun sayesinde amacım para koparmak değil onlarda vatandaş bizde vatandaşız aynı milletteniz 50 yıl yaşayıp öleceğiz ben onlardan 100 alsam beni zengin etmez onları da fakir etmez ben sadece uzlaştırmacı niye dönüş yapmadı diye açtım öyle yani para koparmak gibi niyetim olsaydı avukatta tutardım herkese de danışırdım peşini bırakmazdım ama para koparmak değil amacım
Kardeşim boşa mı sigorta kasko yapıyoruz bu durumlar için biraz hakkınızı arayın böyle aman emekli aman bayan derseniz daha çok çarpar

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,972
113
Kardeşim boşa mı sigorta kasko yapıyoruz bu durumlar için biraz hakkınızı arayın böyle aman emekli aman bayan derseniz daha çok çarpar
siz okurken çıldırıyorsunuz ama ben günlük böyle insanlarla karşılaşıyorum allah milletimizi ıslah etsin aza tamah ede ede ufaldık büzüldük bittik

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
siz okurken çıldırıyorsunuz ama ben günlük böyle insanlarla karşılaşıyorum allah milletimizi ıslah etsin aza tamah ede ede ufaldık büzüldük bittik
Dost ben motorla kaza yapıcam adamlar beni sakatlayacak 7 sülalesine kadar alacak adamlara giderim direk komisyon da helal olsun derim :D

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,526
3,869
113
Bir tanıdığıma motorcu arkadan çarptı, gelen trafik polisi de oradaki patenci döl israfı gençlerden yalan dolan ifade dinlemiş motorcuya %100 haklı demiş halbuki sağ kenara yanaşan araca mal motorcu arkadan girmiş eline mi koluna mı ne platin taktırtmış amacı para koparmak, bir de özel hastaneye yatmış dallama üstelik bunlarla da ehliyet sigorta no vs. paylaşmamış bunlardan aldığı halde, neyse başta motorcuya zararı ne kadarsa verelim falan dediler ama motorcu tınlamadı yüksek koparmaya çalışıyordu alamadılar sonra öğrendik sigortadan parayı koparmışlar 300k falan muhtemelen sigorta diye buna hak verdiler halbuki vuran kişi kendisiydi boşuna demiyorlar motorcular oe diye, neyse dost zararın ne kadarsa o kadar istediysen sorun yok 10k bedava bir şey istememişsin bile :) ödeyip kapatırlar geçmiş olsun

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Bir tanıdığıma motorcu arkadan çarptı, gelen trafik polisi de oradaki patenci döl israfı gençlerden yalan dolan ifade dinlemiş motorcuya %100 haklı demiş halbuki sağ kenara yanaşan araca mal motorcu arkadan girmiş eline mi koluna mı ne platin taktırtmış amacı para koparmak, bir de özel hastaneye yatmış dallama üstelik bunlarla da ehliyet sigorta no vs. paylaşmamış bunlardan aldığı halde, neyse başta motorcuya zararı ne kadarsa verelim falan dediler ama motorcu tınlamadı yüksek koparmaya çalışıyordu alamadılar sonra öğrendik sigortadan parayı koparmışlar 300k falan muhtemelen sigorta diye buna hak verdiler halbuki vuran kişi kendisiydi boşuna demiyorlar motorcular oe diye, neyse dost zararın ne kadarsa o kadar istediysen sorun yok 10k bedava bir şey istememişsin bile :) ödeyip kapatırlar geçmiş olsun
Teşekkür ama motorcuların hepsine kfr etmen beni üzdü 🙁

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Çoğunluk öyle dost hepsi değil tabi genelleme yaptım, son zamanlarda çok bozdular nedense
#SONDAKİKA | Kural ihlali yapan motosiklet sürücülerine yeni cezalar geliyor:

🔺993 TL olan kask takmama cezası 1.500 TL'ye çıkarılacak.

👉İlk ihlalde sürücü ve varsa artçıya ayrı ayrı 1.500 TL ceza kesilecek.

👉Aynı yıl içinde ikinci kez kask takmayanlar 3.000 TL ceza ödeyecek.

👉Üç kez veya daha fazla kask takmayan sürücülere ise ceza 9.000 TL'ye kadar çıkacak.

🔺Tek teker yapan ya da benzeri akrobasi hareketler sergileyen sürücülere 47.000 TL ceza kesilecek, ehliyetlerine 60 gün el konulacak.

🔺Yarış yapan motosikletlilerin ehliyetleri 2 yıl süreyle iptal edilecek.

🔺Ehliyetsiz motosiklet kullananlara 18.677 TL ceza kesilecek, eğer ehliyetsiz olarak yine de motosiklet kullanıyorsa ceza 186.000 TL’ye çıkacak.

🔺2.167 TL olan kırmızı ışıkta geçmenin cezası 5.000 TL olacak.

👉Bir yıl içinde tekrarı halinde her bir tekrarda ceza 5.000 TL artacak.

👉Üçüncü ihlalden itibaren para cezası ile birlikte ehliyete de el konulacak. El koyma süresi üçüncü İhlalde 30 gün, dördüncüde 60 gün, beşincide 90 gün olacak.

👉Bir yıl içinde 6. kez ihlal tespit edilirse ehliyet iptal edilecek.

Artık akıllanacağız 😁