- 15,022
- 11,381
- 113
Pazartesi alacağım bakalım nasıl olacakO zaman atesle bi 500 lira 10k yapalim dost siktiret kazayi falan![]()
Pazartesi alacağım bakalım nasıl olacakO zaman atesle bi 500 lira 10k yapalim dost siktiret kazayi falan![]()
Kardeşim boşa mı sigorta kasko yapıyoruz bu durumlar için biraz hakkınızı arayın böyle aman emekli aman bayan derseniz daha çok çarparBeyler ben çok istemesini bilirdim anlıyorum yukarda yazdığım gibi bana çarpan bayan emekli polis ve kocası da hâlen mevcutta polis yani ben istemiyorum sadece bi harçlık niyetine istedim on bin lira konuyu açma sebebim sadece uzlaştırmacı bana niye dönüş yapmadı onu öğrenmek için açtım ve olayı çözdüm çoğunuzun sayesinde amacım para koparmak değil onlarda vatandaş bizde vatandaşız aynı milletteniz 50 yıl yaşayıp öleceğiz ben onlardan 100 alsam beni zengin etmez onları da fakir etmez ben sadece uzlaştırmacı niye dönüş yapmadı diye açtım öyle yani para koparmak gibi niyetim olsaydı avukatta tutardım herkese de danışırdım peşini bırakmazdım ama para koparmak değil amacım
siz okurken çıldırıyorsunuz ama ben günlük böyle insanlarla karşılaşıyorum allah milletimizi ıslah etsin aza tamah ede ede ufaldık büzüldük bittikKardeşim boşa mı sigorta kasko yapıyoruz bu durumlar için biraz hakkınızı arayın böyle aman emekli aman bayan derseniz daha çok çarpar
Yok aga yok 😁 allah göstermesin bidahaki kazamda sana ulaşacağım 😁😁@TheMachine bana bugün vekalet çıkar haklarından feragat et ben sana 25.000 atayım bugün 😂
Seni not ettim kanka Allah korusun bi daha kaza vs durumlarda sana dm atıyorum kopar koparabildiğini@TheMachine bana bugün vekalet çıkar haklarından feragat et ben sana 25.000 atayım bugün 😂
Dost ben motorla kaza yapıcam adamlar beni sakatlayacak 7 sülalesine kadar alacak adamlara giderim direk komisyon da helal olsun derimsiz okurken çıldırıyorsunuz ama ben günlük böyle insanlarla karşılaşıyorum allah milletimizi ıslah etsin aza tamah ede ede ufaldık büzüldük bittik
Teşekkür ama motorcuların hepsine kfr etmen beni üzdü 🙁Bir tanıdığıma motorcu arkadan çarptı, gelen trafik polisi de oradaki patenci döl israfı gençlerden yalan dolan ifade dinlemiş motorcuya %100 haklı demiş halbuki sağ kenara yanaşan araca mal motorcu arkadan girmiş eline mi koluna mı ne platin taktırtmış amacı para koparmak, bir de özel hastaneye yatmış dallama üstelik bunlarla da ehliyet sigorta no vs. paylaşmamış bunlardan aldığı halde, neyse başta motorcuya zararı ne kadarsa verelim falan dediler ama motorcu tınlamadı yüksek koparmaya çalışıyordu alamadılar sonra öğrendik sigortadan parayı koparmışlar 300k falan muhtemelen sigorta diye buna hak verdiler halbuki vuran kişi kendisiydi boşuna demiyorlar motorcular oe diye, neyse dost zararın ne kadarsa o kadar istediysen sorun yok 10k bedava bir şey istememişsin bileödeyip kapatırlar geçmiş olsun
Çoğunluk öyle dost hepsi değil tabi genelleme yaptım, son zamanlarda çok bozdular nedenseTeşekkür ama motorcuların hepsine kfr etmen beni üzdü 🙁
#SONDAKİKA | Kural ihlali yapan motosiklet sürücülerine yeni cezalar geliyor:Çoğunluk öyle dost hepsi değil tabi genelleme yaptım, son zamanlarda çok bozdular nedense