- 48,743
- 53,285
- 113
Baştan sona burada olanları çıkar dost kupon tutturanlar belli @aSiRuH06Gardasimmmm slm))
Çay tavşan kanı hazır sen iste yeterki
Baştan sona burada olanları çıkar dost kupon tutturanlar belli @aSiRuH06Gardasimmmm slm))
Çay tavşan kanı hazır sen iste yeterki
Tolgam bu forumda kendin seçiyorsun,,sayıda sana kalmış vereceğin ödül miktarida..kimse niye bana atmadin diyemez cunki bunu demek ban sebebi..Beyler knk bu görev senin kupon kazanırsa kupon verenler 400 TL takip edenlerdir sen baştan sona kontrol et 5kisi seç 100 TL de onalara atalim artı ekleriz belki
Aynı bensin 😂Ben şimdi demledim vallahi 10 dkya hazır olur benimki 😁 o benim kadar çay icmiyordur benim günde garanti 2 demlik gidiyor bazen 3ude demliyorum
Adamsın..afiyet olsunBen şimdi demledim vallahi 10 dkya hazır olur benimki 😁 o benim kadar çay icmiyordur benim günde garanti 2 demlik gidiyor bazen 3ude demliyorum
Garadasim yetki sende kupon oyanaynlar zaten belli seç konudan 5 kişi takip edenlerden yolla bana tüm yetkiyi sana veriyorumTolgam bu forumda kendin seçiyorsun,,sayıda sana kalmış vereceğin ödül miktarida..kimse niye bana atmadin diyemez cunki bunu demek ban sebebi..
Bizi bu topa atma gardasim
Kupın verenler harici şurda 3-4 kişi ya var ya yok zaten 15-20 kişi olsa neyseBeyler knk bu görev senin kupon kazanırsa kupon verenler 400 TL takip edenlerdir sen baştan sona kontrol et 5kisi seç 100 TL de onalara atalim artı ekleriz belki
Kupon harici 5 kişi yok bile kanka 3-4 kişi anca 😂 senin konuna niye az kişi geliyor onuda anlamadımGaradasim yetki sende kupon oyanaynlar zaten belli seç konudan 5 kişi takip edenlerden yolla bana tüm yetkiyi sana veriyorum
o zaman bizde hepsine veririzKupın verenler harici şurda 3-4 kişi ya var ya yok zaten 15-20 kişi olsa neyse
Aynen öyle daha iyi hem kimse alınmamış olur 5i geçmiyor zateno zaman bizde hepsine veririz
Ben baştan beri yokum ama son 2 kupon da falan geldim beni yok sayma hakkın var bilgin olsun haksıxlık olmasın şimdio zaman bizde hepsine veririz
Helal gardasimao zaman bizde hepsine veririz
Abi pembe yorgan da yatmak erkek adama yakışır mı senceHelal gardasima
İnşallah çekiliriz hadi bakalım bol şans 😂Evet beyler burayı maç bitince kapatıyoruz dm hazırlanıyor dm de olanlar zaten msj gorurur NBA oraya geçiyoruz
Kesene bereket bol sansBeyler maaşlara zam istendi NBA şöyle birşey yapıyorum dm acaam sadece ben devlet etiklerim dm gelecek ve orda gecenin bombası 5000 bin TL rol ve sadece ana paranin 1.50 katını alırım kazan olursa 3 maç olur kasa basılarak ve ben 7500 alırım geriye kalan tum para dm de olanlara dağıtılacak dm gelmediysen zaten gelmemişinzi demektir msj yazmanıza gerek yok nasıl bu maaşa zam oldumu😀
Marlboro red olmaz mı nickimin hakkı 😂Evet burda kupon gelirse kupon verenler 400 gelmese 200 kupon gelirse takip edenler yüz gelmese bir parlemet midningt güncel fiyatı yolariz
O olsun senimi kiracm hangisi pahliysa o olsunMarlboro red olmaz mı nickimin hakkı 😂
Yorganın içinde hatun varsa çıplak yatarım ben,,yorgan olmasada olur..zaten alıştık hergece çıplak yatiyoz..Abi pembe yorgan da yatmak erkek adama yakışır mı sence
Beni katma dostum benim payimi @SabriBey atarsın h.geceler @tolga1453Evet burda kupon gelirse kupon verenler 400 gelmese 200 kupon gelirse takip edenler yüz gelmese bir parlemet midningt güncel fiyatı yolariz