http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1000 TL Hedef 5000 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,609
113
Beyler knk bu görev senin kupon kazanırsa kupon verenler 400 TL takip edenlerdir sen baştan sona kontrol et 5kisi seç 100 TL de onalara atalim artı ekleriz belki
Tolgam bu forumda kendin seçiyorsun,,sayıda sana kalmış vereceğin ödül miktarida..kimse niye bana atmadin diyemez cunki bunu demek ban sebebi..
Bizi bu topa atma gardasim

tolga1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,412
1,504
113
Tolgam bu forumda kendin seçiyorsun,,sayıda sana kalmış vereceğin ödül miktarida..kimse niye bana atmadin diyemez cunki bunu demek ban sebebi..
Bizi bu topa atma gardasim
Garadasim yetki sende kupon oyanaynlar zaten belli seç konudan 5 kişi takip edenlerden yolla bana tüm yetkiyi sana veriyorum

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Beyler knk bu görev senin kupon kazanırsa kupon verenler 400 TL takip edenlerdir sen baştan sona kontrol et 5kisi seç 100 TL de onalara atalim artı ekleriz belki
Kupın verenler harici şurda 3-4 kişi ya var ya yok zaten 15-20 kişi olsa neyse

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Garadasim yetki sende kupon oyanaynlar zaten belli seç konudan 5 kişi takip edenlerden yolla bana tüm yetkiyi sana veriyorum
Kupon harici 5 kişi yok bile kanka 3-4 kişi anca 😂 senin konuna niye az kişi geliyor onuda anlamadım

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,250
5,770
113
Beyler maaşlara zam istendi NBA şöyle birşey yapıyorum dm acaam sadece ben devlet etiklerim dm gelecek ve orda gecenin bombası 5000 bin TL rol ve sadece ana paranin 1.50 katını alırım kazan olursa 3 maç olur kasa basılarak ve ben 7500 alırım geriye kalan tum para dm de olanlara dağıtılacak dm gelmediysen zaten gelmemişinzi demektir msj yazmanıza gerek yok nasıl bu maaşa zam oldumu😀
Kesene bereket bol sans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...