- 22,450
- 23,112
- 113
Diğeri daha pahalıdır ama nefret ederim parliamentten biz marlborocuyuz kullanıcı adı k bile öyle ddO olsun senimi kiracm hangisi pahliysa o olsun
Diğeri daha pahalıdır ama nefret ederim parliamentten biz marlborocuyuz kullanıcı adı k bile öyle ddO olsun senimi kiracm hangisi pahliysa o olsun
100 ile sigara arası çok yokO olsun senimi kiracm hangisi pahliysa o olsun
Yani pembe de yapabilirsiniz demek bu ddddYorganın içinde hatun varsa çıplak yatarım ben,,yorgan olmasada olur..zaten alıştık hergece çıplak yatiyoz..
Ve ne diyoruz Hayat Çiplakken Guzeldir
Bende biliyorum 50 desek 50 torpil patlatilmiyor arık100 ile sigara arası çok yok![]()
DddBende biliyorum 50 desek 50 torpil patlatilmiyor arık
50 kalmadı artıkBende biliyorum 50 desek 50 torpil patlatilmiyor arık
Bı sıfır unutmuş gardasim50 kalmadı artık![]()
Ben demek istemedim sen anla artıkBı sıfır unutmuş gardasim)
Dostum varol gerçekten yanımda olduğun için.. Bana sadece ufaktan ilaç için yardım etseniz kafi. Yarın öğrenicem antibiyotik v.s ile ilaç vererek tedavi edebilirmiyim diye muhtemelen 200 250 tl tutar. Eğer tutarsa bu yardımı yaparsanız benim için çok büyük bir şey yapmış olursunuz. Sevgiler, saygılar, hayırlı ve keyifli geceler.. Değerli dostlarım benim.Beni katma dostum benim payimi @SabriBey atarsın h.geceler @tolga1453
İlacı veteriner mi yazdı dost sorunu ne bağırsak sindirim falan mıDostum varol gerçekten yanımda olduğun için.. Bana sadece ufaktan ilaç için yardım etseniz kafi. Yarın öğrenicem antibiyotik v.s ile ilaç vererek tedavi edebilirmiyim diye muhtemelen 200 250 tl tutar. Eğer tutarsa bu yardımı yaparsanız benim için çok büyük bir şey yapmış olursunuz. Sevgiler, saygılar, hayırlı ve keyifli geceler.. Değerli dostlarım benim.
Yok götüremedim ki daha veterinere, Kedimin İdrar Yolu Enfeksiyonu çıktı şuan. Daha öncede olmuştu 4 sene önce falan ameliyat ettirmiştim. Şuanda yine oldu çişini yapamıyor kan damlatıyor sürekli. Benim oğlum o kedi olarak düşünme. Normalde Veteriner kontrol ücreti + ne masraf çıkarsa = Toplam tutar. Ancak bende şuan kuruş olmadığı için Belediye veterinerinden yardım isteyeceğim belki Antibiyotik ile falan tedavi sağlayabilirim bilmiyorum googledan bir kaç ilaç buldum ama Veterinere sorup alacağım bulursam bir şeyler..İlacı veteriner mi yazdı dost sorunu ne bağırsak sindirim falan mı
Geçmiş olsun scotish miYok götüremedim ki daha veterinere, Kedimin İdrar Yolu Enfeksiyonu çıktı şuan. Daha öncede olmuştu 4 sene önce falan ameliyat ettirmiştim. Şuanda yine oldu çişini yapamıyor kan damlatıyor sürekli. Benim oğlum o kedi olarak düşünme. Normalde Veteriner kontrol ücreti + ne masraf çıkarsa = Toplam tutar. Ancak bende şuan kuruş olmadığı için Belediye veterinerinden yardım isteyeceğim belki Antibiyotik ile falan tedavi sağlayabilirim bilmiyorum googledan bir kaç ilaç buldum ama Veterinere sorup alacağım bulursam bir şeyler..
Hayır hocam Sarman oğlum..Geçmiş olsun scotish mi
Genelde sarman tekir dayanıklıdır çok geçmiş olsun nüksetmiş demek ki eski ilaçları hatırlıyorsan ondn almayı deneHayır hocam Sarman oğlum..
İlk olduğunda ameliyat etmişlerdi. İdrar yolunda Kristaller oluşuyor ve çişini yapamıyor kanıyor. Eğer geç kalınırsa böbrekler iflas edip ölümle sonuçlanıyor ALLAH KORUSUN.Genelde sarman tekir dayanıklıdır çok geçmiş olsun nüksetmiş demek ki eski ilaçları hatırlıyorsan ondn almayı dene