- 29,358
- 29,404
- 113
Sakin ol eniste ne bu sinirHee k.bakma ozaman ben çabuk sinirlenirim bu konularda
Sakin ol eniste ne bu sinirHee k.bakma ozaman ben çabuk sinirlenirim bu konularda
Ben çabuk sinirlenirim eniste sende normal hesaptan gör artık arada sanada kaynicaz diye korkuyom puahha😂Sakin ol eniste ne bu sinir
Canin saolsun fazla stres iyi değil yorma kendini bide kimseye laf anlatacam diye debinmeBen çabuk sinirlenirim eniste sende normal hesaptan gör artık arada sanada kaynicaz diye korkuyom puahha😂
En iyisi zaten sabaha bekleyecektin kankaBeyler maaşlara zam istendi NBA şöyle birşey yapıyorum dm acaam sadece ben devlet etiklerim dm gelecek ve orda gecenin bombası 5000 bin TL rol ve sadece ana paranin 1.50 katını alırım kazan olursa 3 maç olur kasa basılarak ve ben 7500 alırım geriye kalan tum para dm de olanlara dağıtılacak dm gelmediysen zaten gelmemişinzi demektir msj yazmanıza gerek yok nasıl bu maaşa zam oldumu😀
Sen verdiysentakibe gerek yokPalmerias haydi be
Zam iyidir her yerde zam var zatenBeyler maaşlara zam istendi NBA şöyle birşey yapıyorum dm acaam sadece ben devlet etiklerim dm gelecek ve orda gecenin bombası 5000 bin TL rol ve sadece ana paranin 1.50 katını alırım kazan olursa 3 maç olur kasa basılarak ve ben 7500 alırım geriye kalan tum para dm de olanlara dağıtılacak dm gelmediysen zaten gelmemişinzi demektir msj yazmanıza gerek yok nasıl bu maaşa zam oldumu😀
Dm olayina girme dostum sıkıntı yaşarsınBeyler maaşlara zam istendi NBA şöyle birşey yapıyorum dm acaam sadece ben devlet etiklerim dm gelecek ve orda gecenin bombası 5000 bin TL rol ve sadece ana paranin 1.50 katını alırım kazan olursa 3 maç olur kasa basılarak ve ben 7500 alırım geriye kalan tum para dm de olanlara dağıtılacak dm gelmediysen zaten gelmemişinzi demektir msj yazmanıza gerek yok nasıl bu maaşa zam oldumu😀
Sitenin anasını aglatmissin birazda başka siteden oyna la Tolga yazık adamlara.ben en son 3. Siradaydim bana sıra gelmeden olay bitti nasıl böyle olduÖder ben dünya yatırım yapiyorum buraya
Bu görevi üstlenmek istemiyorum dostum üzülerek söylüyorum evet 5 saattir buradayım kimin ne olduğunu bakmadan yazarım ama ,bu konuda beni mazur gör 🙏Beyler knk bu görev senin kupon kazanırsa kupon verenler 400 TL takip edenlerdir sen baştan sona kontrol et 5kisi seç 100 TL de onalara atalim artı ekleriz belki
Yaz bakmadan kanka neden istemiyorsun kim varsa yazcan işteBu görevi üstlenmek istemiyorum dostum üzülerek söylüyorum evet 5 saattir buradayım kimin ne olduğunu bakmadan yazarım ama ,bu konuda beni mazur gör 🙏
Ben bu sinirden çok zarar gördüm eniste oyuzden takmıyorum artık çabuk alev alıyoruz ama sonra özür dileriz k.bakma deriz Firevun gibi değiliz yaniCanin saolsun fazla stres iyi değil yorma kendini bide kimseye laf anlatacam diye debinme
Asi gelir o halder bir çay demler @aSiRuH06 kontrol yapar oBu görevi üstlenmek istemiyorum dostum üzülerek söylüyorum evet 5 saattir buradayım kimin ne olduğunu bakmadan yazarım ama ,bu konuda beni mazur gör 🙏
Gardasimmmm slmAsi gelir o halder bir çay demler @aSiRuH06 kontrol yapar o
Duble miGardasimmmm slm))
Çay tavşan kanı hazır sen iste yeterki
Aynen won olsunda gerisi sorun değilZaten won olsa da öğlene kaldı dağıtım işi
AynenZaten won olsa da öğlene kaldı dağıtım işi
Beyler maaşlara zam istendi NBA şöyle birşey yapıyorum dm acaam sadece ben devlet etiklerim dm gelecek ve orda gecenin bombası 5000 bin TL rol ve sadece ana paranin 1.50 katını alırım kazan olursa 3 maç olur kasa basılarak ve ben 7500 alırım geriye kalan tum para dm de olanlara dağıtılacak dm gelmediysen zaten gelmemişinzi demektir msj yazmanıza gerek yok nasıl bu maaşa zam oldumu😀
Ben şimdi demledim vallahi 10 dkya hazır olur benimki 😁 o benim kadar çay icmiyordur benim günde garanti 2 demlik gidiyor bazen 3ude demliyorumAsi gelir o halder bir çay demler @aSiRuH06 kontrol yapar o