http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1000 TL Hedef 5000 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolga1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,412
1,504
113
Beyler maaşlara zam istendi NBA şöyle birşey yapıyorum dm acaam sadece ben devlet etiklerim dm gelecek ve orda gecenin bombası 5000 bin TL rol ve sadece ana paranin 1.50 katını alırım kazan olursa 3 maç olur kasa basılarak ve ben 7500 alırım geriye kalan tum para dm de olanlara dağıtılacak dm gelmediysen zaten gelmemişinzi demektir msj yazmanıza gerek yok nasıl bu maaşa zam oldumu😀

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Beyler maaşlara zam istendi NBA şöyle birşey yapıyorum dm acaam sadece ben devlet etiklerim dm gelecek ve orda gecenin bombası 5000 bin TL rol ve sadece ana paranin 1.50 katını alırım kazan olursa 3 maç olur kasa basılarak ve ben 7500 alırım geriye kalan tum para dm de olanlara dağıtılacak dm gelmediysen zaten gelmemişinzi demektir msj yazmanıza gerek yok nasıl bu maaşa zam oldumu😀
En iyisi zaten sabaha bekleyecektin kanka

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,426
26,126
113
Zam iyidir her yerde zam var zaten

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Dm olayina girme dostum sıkıntı yaşarsın

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,092
12,923
113
Beyler knk bu görev senin kupon kazanırsa kupon verenler 400 TL takip edenlerdir sen baştan sona kontrol et 5kisi seç 100 TL de onalara atalim artı ekleriz belki
Bu görevi üstlenmek istemiyorum dostum üzülerek söylüyorum evet 5 saattir buradayım kimin ne olduğunu bakmadan yazarım ama ,bu konuda beni mazur gör 🙏

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Bu görevi üstlenmek istemiyorum dostum üzülerek söylüyorum evet 5 saattir buradayım kimin ne olduğunu bakmadan yazarım ama ,bu konuda beni mazur gör 🙏
Yaz bakmadan kanka neden istemiyorsun kim varsa yazcan işte

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Canin saolsun fazla stres iyi değil yorma kendini bide kimseye laf anlatacam diye debinme
Ben bu sinirden çok zarar gördüm eniste oyuzden takmıyorum artık çabuk alev alıyoruz ama sonra özür dileriz k.bakma deriz Firevun gibi değiliz yani

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,177
58,294
113
Asi gelir o halder bir çay demler @aSiRuH06 kontrol yapar o
Ben şimdi demledim vallahi 10 dkya hazır olur benimki 😁 o benim kadar çay icmiyordur benim günde garanti 2 demlik gidiyor bazen 3ude demliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...