Muhteşem 3 lü olduk ya dünden bugüne aman nazar değmesin 🙏🥰🍀
Nazar değmesinMuhteşem 3 lü olduk ya dünden bugüne aman nazar değmesin 🙏🥰🍀
Konunun çoğunda yoktum dostum başkası yapsınÇıkar listeyi @lebronjamess
Ne alakasi var laaa biz kazansaydik seni katmicakmiydik Roll bu aw kafana göre kendini katiyon he
Zaten 5-6 kişi var tolga ufaktan verir herkeseNe alakasi var laaa biz kazansaydik seni katmicakmiydik Roll bu aw kafana göre kendini katiyon he
Fakirmi oldun dost ne isin var senin burdaNe alakasi var laaa biz kazansaydik seni katmicakmiydik Roll bu aw kafana göre kendini katiyon he
Ne kafama göre kendimi katıcam kardeş rol yaptık 3 adım macları kim verdiyse onların ismini yazdık kardeşNe alakasi var laaa biz kazansaydik seni katmicakmiydik Roll bu aw kafana göre kendini katiyon he
Yahu kızdığım konu her konuda kanlı ağacım yok bu 2024 üyelik gerçekleştirmiş ama herkezi tanıyor birde kafasına göre muhabbet yapiyorZaten 5-6 kişi var tolga ufaktan verir herkese
Etkinlik kuralı konu sahibi açıklasın dostum bu farklı bir şeydi yazdığıNe alakasi var laaa biz kazansaydik seni katmicakmiydik Roll bu aw kafana göre kendini katiyon he
Beyler knk bu görev senin kupon kazanırsa kupon verenler 400 TL takip edenlerdir sen baştan sona kontrol et 5kisi seç 100 TL de onalara atalim artı ekleriz belkiMuhteşem 3 lü olduk ya dünden bugüne aman nazar değmesin 🙏🥰🍀
Sikerim senin nekadar kardeşin varsa dalyarak adam gibi konuşNe kafama göre kendimi katıcam kardeş rol yaptık 3 adım macları kim verdiyse onların ismini yazdık kardeş
Adam zaten dedi maç verenler ayrı takip edenler ayrı ben maç verenlerin ismini yazdım benlik bir durum zaten yok kardo sen beni yanlış anladınNe alakasi var laaa biz kazansaydik seni katmicakmiydik Roll bu aw kafana göre kendini katiyon he
Multi iye davetiye sallaYahu kızdığım konu her konuda kanlı ağacım yok bu 2024 üyelik gerçekleştirmiş ama herkezi tanıyor birde kafasına göre muhabbet yapiyor
Ben birşey demiyorum sen anladın sadece sana gülüyorum 😀😀😀😀😀Sikerim senin nekadar kardeşin varsa dalyarak adam gibi konuş
Hee k.bakma ozaman ben çabuk sinirlenirim bu konulardaAdam zaten dedi maç verenler ayrı takip edenler ayrı ben maç verenlerin ismini yazdım benlik bir durum zaten yok kardo sen beni yanlış anladın
Sil şunu gece gece gaza geliyon dostumSikerim senin nekadar kardeşin varsa dalyarak adam gibi konuş