- 1,412
- 1,504
- 113
LeBron jemsi bekliyorum işte maçı versin limit alırsa oyaacaz son maci
Sen sabaha bu parayı yersin kanka başka yerden oyna yatırım yaptaYok yine bağlandım yone öğlen bir diyolae 12 saat insatif saglamyiruz diyir
Hey Allahım ya çeksen çok iyi olacaktı Bizim için değil senin için 🙏🙏🥺Yok yine bağlandım yone öğlen bir diyolae 12 saat insatif saglamyiruz diyir
Hayırlı olsun dostumOnalr bekletsin
Bizde bekliyoruzLeBron jemsi bekliyorum işte maçı versin limit alırsa oyaacaz son maci
Maçı alalım Dostum 🙏Hayırlı olsun dostum
Palmerias -4.5 handikap futbol dostumLeBron jemsi bekliyorum işte maçı versin limit alırsa oyaacaz son maci
Hepsini çektim bugünün nakit payfixde kalmadiSen sabaha bu parayı yersin kanka başka yerden oyna yatırım yapta
Açtım onuAvrupabet sıkıntılı sitedir geçmişte çok para çöktü 2 F ac bekle yukselme
Kapalı acilsinPalmerias -4.5 handikap futbol dostum
İyi yapmışsın yoksa tehlikeHepsini çektim bugünün nakit payfixde kalmadi
Ben bu kadar yaparım diye tahmin etmedim Avrupa'da 15 filen yapar çekerim dedimİyi yapmışsın yoksa tehlike
Nasip kardo son adım yapacakmıyızBen bu kadar yaparım diye tahmin etmedim Avrupa'da 15 filen yapar çekerim dedim
Ulan bu bı 70x yakaldim uçakta dalmışım çakmak ararken 15 bin aldık 25 bin oldu sonra ufak ufak oyanyim dedik 35 gördükBen bu kadar yaparım diye tahmin etmedim Avrupa'da 15 filen yapar çekerim dedim
İşte bazen geleceği var ki geliyorUlan bu bı 70x yakaldim uçakta dalmışım çakmak ararken 15 bin aldık 25 bin oldu sonra ufak ufak oyanyim dedik 35 gördük
daha ne istiyon reısUlan bu bı 70x yakaldim uçakta dalmışım çakmak ararken 15 bin aldık 25 bin oldu sonra ufak ufak oyanyim dedik 35 gördük
Açıldı oranUlan bu bı 70x yakaldim uçakta dalmışım çakmak ararken 15 bin aldık 25 bin oldu sonra ufak ufak oyanyim dedik 35 gördük