- 4,311
- 3,416
- 113
Birşey dediğim yok zaten dostum dün aldık bugun borçları ödedim sifirlandim zaten ben senin kazancın bol olsun 🙏dost sen tek bana roll yaptırdın 50K alıp dün ben 3K kazanıp 2 kişiye roll yaptırdım daha napayım
Birşey dediğim yok zaten dostum dün aldık bugun borçları ödedim sifirlandim zaten ben senin kazancın bol olsun 🙏dost sen tek bana roll yaptırdın 50K alıp dün ben 3K kazanıp 2 kişiye roll yaptırdım daha napayım
Senın güzelliğinle geldı buraya cevabını aldın reıs mutlu musun 😀Birşey dediğim yok zaten dostum dün aldık bugun borçları ödedim sifirlandim zaten ben senin kazancın bol olsun 🙏
Kazansinlarda gerisi önemli değil dediğim gibi gönlünden koparsa atar oda ona kalmış birşeySenın güzelliğinle geldı buraya cevabını aldın reıs mutlu musun 😀
Zurnacı metin sen oynarken benim 5 kuruşum yoktu bir atayım dedim mi bir şeyler milleti fişekleyeceğine? Benim attıklarımla kazananlardan bir şey isteseydim, sadece o paralarla tatile giderdimSenın güzelliğinle geldı buraya cevabını aldın reıs mutlu musun 😀
Poker var bugün bosverKazansinlarda gerisi önemli değil dediğim gibi gönlünden koparsa atar oda ona kalmış birşey
Yazdınca donmedıysek haklısn kanka ben tarafsız olarak yorumladım bende vardım o konuda o akşam çünkü @Deadlong destek çıktı kımseye gıder yapmadıZurnacı metin sen oynarken benim 5 kuruşum yoktu bir atayım dedim mi bir şeyler milleti fişekleyeceğine? Benim attıklarımla kazananlardan bir şey isteseydim, sadece o paralarla tatile giderdim
İlk 20 garanti şimdiden hayırlı olsunPoker var bugün bosver
Ben niye yazayım sen görmüyo musun kardeşim? Ben de yazmadım ki o sırada uğradım konuya kendi teklif etti ben esprisine oradaydım yazdım. Ben birine bir şey atıcam diyip atmadıysam tamam böyle bir söz vermediysem bu muhabbetler gereksiz. Ne yazık ki bu forumda sen ve senin gibiler şu huyundan vazgeçemedi bir türlü, benim inancım yok da sizin varsa allah böylesine vermez haberiniz olsunYazdınca donmedıysek haklısn kanka ben tarafsız olarak yorumladım bende vardım o konuda o akşam çünkü @Deadlong destek çıktı kımseye gıder yapmadı
Naber la pokercıİlk 20 garanti şimdiden hayırlı olsun![]()
Okumadım çok uzun özet gecBen niye yazayım sen görmüyo musun kardeşim? Ben de yazmadım ki o sırada uğradım konuya kendi teklif etti ben esprisine oradaydım yazdım. Ben birine bir şey atıcam diyip atmadıysam tamam böyle bir söz vermediysem bu muhabbetler gereksiz. Ne yazık ki bu forumda sen ve senin gibiler şu huyundan vazgeçemedi bir türlü, benim inancım yok da sizin varsa allah böylesine vermez haberiniz olsun
Ban bitti tamda poker günü akşama şamata varNaber la pokercı
Muhabbet nedir dostlar tartışmaya başladınızBen niye yazayım sen görmüyo musun kardeşim? Ben de yazmadım ki o sırada uğradım konuya kendi teklif etti ben esprisine oradaydım yazdım. Ben birine bir şey atıcam diyip atmadıysam tamam böyle bir söz vermediysem bu muhabbetler gereksiz. Ne yazık ki bu forumda sen ve senin gibiler şu huyundan vazgeçemedi bir türlü, benim inancım yok da sizin varsa allah böylesine vermez haberiniz olsun
Benim şuanki yaptığım gibi mi bende espirisine burdayım 😁Ben niye yazayım sen görmüyo musun kardeşim? Ben de yazmadım ki o sırada uğradım konuya kendi teklif etti ben esprisine oradaydım yazdım. Ben birine bir şey atıcam diyip atmadıysam tamam böyle bir söz vermediysem bu muhabbetler gereksiz. Ne yazık ki bu forumda sen ve senin gibiler şu huyundan vazgeçemedi bir türlü, benim inancım yok da sizin varsa allah böylesine vermez haberiniz olsun
Ugramamıssın ıstemıssın baktımda sende bızım gıbısın bızı otekılestırme magıcBen niye yazayım sen görmüyo musun kardeşim? Ben de yazmadım ki o sırada uğradım konuya kendi teklif etti ben esprisine oradaydım yazdım. Ben birine bir şey atıcam diyip atmadıysam tamam böyle bir söz vermediysem bu muhabbetler gereksiz. Ne yazık ki bu forumda sen ve senin gibiler şu huyundan vazgeçemedi bir türlü, benim inancım yok da sizin varsa allah böylesine vermez haberiniz olsun
yok kardeş istemedim, çünkü deadlong la bir muhabbetim yok, tamamen esprisine yazdım. Kendisine sorarsın istersen zaten burada. Onun parasıyla da kazanmadım o ayrı da neyse bu boş muhabbetlere ayıracak vaktim de yok. Hayırlı tıraşlarUgramamıssın ıstemıssın baktımda sende bızım gıbısın bızı otekılestırme magıc
Saol hayırlı egolar kankam ol gene haftaya bız senı öle sevdık bu ali koç hallerı yakışmıyor sana byyok kardeş istemedim, çünkü deadlong la bir muhabbetim yok, tamamen esprisine yazdım. Kendisine sorarsın istersen zaten burada. Onun parasıyla da kazanmadım o ayrı da neyse bu boş muhabbetlere ayıracak vaktim de yok. Hayırlı tıraşlar
Tebrik ederim.Kazancın daim olsun 🙏Herkese bol kazançlar...