Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı The Magician - Tek 158K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
157864
Kupon Oranı
1.21

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,116
22,075
113
Zurnacı metin sen oynarken benim 5 kuruşum yoktu bir atayım dedim mi bir şeyler milleti fişekleyeceğine? Benim attıklarımla kazananlardan bir şey isteseydim, sadece o paralarla tatile giderdim
Yazdınca donmedıysek haklısn kanka ben tarafsız olarak yorumladım bende vardım o konuda o akşam çünkü @Deadlong destek çıktı kımseye gıder yapmadı

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Yazdınca donmedıysek haklısn kanka ben tarafsız olarak yorumladım bende vardım o konuda o akşam çünkü @Deadlong destek çıktı kımseye gıder yapmadı
Ben niye yazayım sen görmüyo musun kardeşim? Ben de yazmadım ki o sırada uğradım konuya kendi teklif etti ben esprisine oradaydım yazdım. Ben birine bir şey atıcam diyip atmadıysam tamam böyle bir söz vermediysem bu muhabbetler gereksiz. Ne yazık ki bu forumda sen ve senin gibiler şu huyundan vazgeçemedi bir türlü, benim inancım yok da sizin varsa allah böylesine vermez haberiniz olsun

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,116
22,075
113
Ben niye yazayım sen görmüyo musun kardeşim? Ben de yazmadım ki o sırada uğradım konuya kendi teklif etti ben esprisine oradaydım yazdım. Ben birine bir şey atıcam diyip atmadıysam tamam böyle bir söz vermediysem bu muhabbetler gereksiz. Ne yazık ki bu forumda sen ve senin gibiler şu huyundan vazgeçemedi bir türlü, benim inancım yok da sizin varsa allah böylesine vermez haberiniz olsun
Okumadım çok uzun özet gec

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,096
2,217
113
Muhabbet nedir dostlar tartışmaya başladınız

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Benim şuanki yaptığım gibi mi bende espirisine burdayım 😁

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,116
22,075
113
Ugramamıssın ıstemıssın baktımda sende bızım gıbısın bızı otekılestırme magıc

Ekli dosyalar

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,621
3,873
113
Kibir yapmayın hepimiz aynı bataktayiz

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Ugramamıssın ıstemıssın baktımda sende bızım gıbısın bızı otekılestırme magıc
yok kardeş istemedim, çünkü deadlong la bir muhabbetim yok, tamamen esprisine yazdım. Kendisine sorarsın istersen zaten burada. Onun parasıyla da kazanmadım o ayrı da neyse bu boş muhabbetlere ayıracak vaktim de yok. Hayırlı tıraşlar

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,116
22,075
113
yok kardeş istemedim, çünkü deadlong la bir muhabbetim yok, tamamen esprisine yazdım. Kendisine sorarsın istersen zaten burada. Onun parasıyla da kazanmadım o ayrı da neyse bu boş muhabbetlere ayıracak vaktim de yok. Hayırlı tıraşlar
Saol hayırlı egolar kankam ol gene haftaya bız senı öle sevdık bu ali koç hallerı yakışmıyor sana by

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...