✅ 👏 👏Kazandı @Daimon
Valla normalde atacaktım da canlıya düşmeden yüksek limit açmıyor dart'da. Bunting rahat alır normalde oynamak isteyen varsa 1.33 civarıDayanamaz bu şimdi açar 190 k tekli
Şansı daim olsun da akcakocalı gece 2’den beri takip edio bi 500₺ de sıkılır la nazar değecek tek kalem 200K kaybedecek sonra hüsran, ins şansı bozulmaz@Deadlong attıgı rol parasıyla nerelere geldı la adam
Bizim kasamız 50 TL 1.33 oran bize yaramazValla normalde atacaktım da canlıya düşmeden yüksek limit açmıyor dart'da. Bunting rahat alır normalde oynamak isteyen varsa 1.33 civarı
Artık etkileşimde atmıyor para ısterız dıye akıllı adam puhahajaŞansı daim olsun da akcakocalı gece 2’den beri takip edio bi 500₺ de sıkılır la nazar değecek tek kalem 200K kaybedecek sonra hüsran, ins şansı bozulmaz
damlaya damlaya göl olur 3 lü kombinde 3. maç yaparsınBizim kasamız 50 TL 1.33 oran bize yaramaz
İlk adımda patlıyom ben 😁damlaya damlaya göl olur 3 lü kombinde 3. maç yaparsın
He ya sorma ilk kuponda saniye saniye yazdım 3 maçıda 😂Şansı daim olsun da akcakocalı gece 2’den beri takip edio bi 500₺ de sıkılır la nazar değecek tek kalem 200K kaybedecek sonra hüsran, ins şansı bozulmaz