@The Magician valla haklısındamlaya damlaya göl olur 3 lü kombinde 3. maç yaparsın
@The Magician valla haklısındamlaya damlaya göl olur 3 lü kombinde 3. maç yaparsın
Lan fakırler zenginden öğüt alın normalde bunu parayla derste anlatırlar puahhadamlaya damlaya göl olur 3 lü kombinde 3. maç yaparsın
@The Magician roll çıkar mı bizede 😅Dayanamaz bu şimdi açar 190 k tekli
Biz sifirlandik borçlara gitti para 😅@Deadlong boynuz kulağı geçti diyolar
Normalde yarısı senın olması lazım senın parayla buraya geldı kanka 😀@The Magician roll çıkar mı bizede 😅
Gönlünden koparsa 5 10 k ataar @The Magician dimi dostumNormalde yarısı senın olması lazım senın parayla buraya geldı kanka 😀
VicdanGönlünden koparsa 5 10 k ataar @The Magician dimi dostum
Geri dönene donuyor dost yasadinGönlünden koparsa 5 10 k ataar @The Magician dimi dostum
Ciddi mi la pyhshaNormalde yarısı senın olması lazım senın parayla buraya geldı kanka 😀
dost sen tek bana roll yaptırdın 50K alıp dün ben 3K kazanıp 2 kişiye roll yaptırdım daha napayımGönlünden koparsa 5 10 k ataar @The Magician dimi dostum
Gönlünden koparsa atar dostum tamam biz verdikte adamda vermek zorunda değil sonuçta 🙏Geri dönene donuyor dost yasadin
Hee geçen gece attı adamaCiddi mi la pyhsha
Olmadı dostu düşmanı tanı 😀Gönlünden koparsa atar dostum tamam biz verdikte adamda vermek zorunda değil sonuçta 🙏