Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı The Magician - Tek 158K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
157864
Kupon Oranı
1.21

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,240
53,074
113
Ben niye yazayım sen görmüyo musun kardeşim? Ben de yazmadım ki o sırada uğradım konuya kendi teklif etti ben esprisine oradaydım yazdım. Ben birine bir şey atıcam diyip atmadıysam tamam böyle bir söz vermediysem bu muhabbetler gereksiz. Ne yazık ki bu forumda sen ve senin gibiler şu huyundan vazgeçemedi bir türlü, benim inancım yok da sizin varsa allah böylesine vermez haberiniz olsun
Kanka yanlis anlamada ben senin nasil takildigini bilen biriyim ve saygida duyarim kimseden bisey almam kimseyede bisey atmam felsefesi kisaca ama bu konuda kendinle çelişmiş oluyon adam sana guzellik yapmis geri sadece ona dönüş yapabilirsin bence fikrim bu ...ha beni ilgilendirmez aciksasi skimde de degil ama yazmak istedim

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Kanka yanlis anlamada ben senin nasil takildigini bilen biriyim ve saygida duyarim kimseden bisey almam kimseyede bisey atmam felsefesi kisaca ama bu konuda kendinle çelişmiş oluyon adam sana guzellik yapmis geri sadece ona dönüş yapabilirsin bence fikrim bu ha beni ilgilendirmez aciksasi skimde de degil ama yazmak istedim
dost zaten aldıgımı geri attım param yok ki hepsi sitede. Dünden beri 4 kişiye para attım, beni biliyosun 2 dk sonra param yok neyi kime atayım. İşkur muyum ben, kendime yetmiyor para, kartlarım patlak.

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,096
2,217
113
Kanka yanlis anlamada ben senin nasil takildigini bilen biriyim ve saygida duyarim kimseden bisey almam kimseyede bisey atmam felsefesi kisaca ama bu konuda kendinle çelişmiş oluyon adam sana guzellik yapmis geri sadece ona dönüş yapabilirsin bence fikrim bu ...ha beni ilgilendirmez aciksasi skimde de degil ama yazmak istedim
Sağduyulu insanı seviyorum

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,201
5,796
113
Saol hayırlı egolar kankam ol gene haftaya bız senı öle sevdık bu ali koç hallerı yakışmıyor sana by
Koy gitsin dost 😂forumda paylaşmanın amacı ne aceba çok merak ediyorum ha paylaşıyorsun herkese bıl şans yazma mantıgı ne. Tamamen ego yapmak burda başka bir tarafı yok açıkçası, ha git arka planda milyar trilyon bas kimseyi ilgidedirmez ama burda insanlara gıpta yalar gibi paylaşmak bence ayıp herşeyden önce ahlaki olarak ters dostum kulagına küpe olsun @The Magician

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,429
483
83
yok kardeş istemedim, çünkü deadlong la bir muhabbetim yok, tamamen esprisine yazdım. Kendisine sorarsın istersen zaten burada. Onun parasıyla da kazanmadım o ayrı da neyse bu boş muhabbetlere ayıracak vaktim de yok. Hayırlı tıraşlar
Ne bu tantana, keyfinize bakın dostlar. Kırmaya, kırılmaya gerek yok.
Herkes kendini düşünmeli.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,240
53,074
113
dost zaten aldıgımı geri attım param yok ki hepsi sitede. Dünden beri 4 kişiye para attım, beni biliyosun 2 dk sonra param yok neyi kime atayım. İşkur muyum ben, kendime yetmiyor para, kartlarım patlak.
Bol şans dost dedigim gibi sadece soylemek istedim gerisi senin bilecegin iş

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Tartışmayın sevişin laaaa @The Magician nin ben kime attığını görmedim he istediğini de görmedim

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Yorum yazarken lütfen dikkate alınız. ---- Üyeler arası para alışverişi KESİNLİKLE YASAKTIR.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,116
22,075
113
@Deadlong ıskurmuydu o gece neyse 5 gün ban yedık geçende böle boş muhabbetten bıtmıyor buranın akıllıları

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Arkadaşlar yanlış anlamayın hepinizle dostum hepinizle muhabbetim var ama @The Magician ı en iyi ben tanırım bu forumda adam kod kovalar para da ister para da dağıtır ama illa her para isteyene para atılmaz biraz anlayışlı olalım bu forumda kimse ego kasamaz herkes aynı bokun içinde bir gün vardır bir gün yoktur kaos yaratmaya gerek yok eğlencesine bol şans demişsiniz arkadaşa çok görmeyin eğlenin geçin zaten kim kazanırsa kazansın gönlünden geçerse dağıtır milyon kazanıp dağıtmayan da var 5k kazanıp 1.5k dağıtan da var herkes dağıtmak zorunda değil ve adam zaten 4 kişiye roll yollamış

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,199
12,547
113
Değildi abicim o yüzden 50K kazanıp sadece bana 400 atıp roll yaptırdı ben de kazandıgım 3K ile 800 attım toplamda 2 kişiye. Ultra zeki kardeşim benim
Evet 1 benim atdi doğru söylüyor demek oradan yürüdü gidiyor helal dost şansın daim olsun
Ama tek yiyen tek ölür derler sen yinede yapacağını yaparsın bak
Nekadar güzel şansın açılmış ben ilk kuponda patladım

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,096
2,217
113
Evet 1 benim atdi doğru söylüyor demek oradan yürüdü gidiyor helal dost şansın daim olsun
Ama tek yiyen tek ölür derler sen yinede yapacağını yaparsın bak
Nekadar güzel şansın açılmış ben ilk kuponda patladım
Şansın en kısa zamanda döner umarım baya kişi şansız bu aralar

cemal12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,117
905
113
tebrikler reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...