- 20,975
- 6,343
- 113
Bende 2 2 gidiyor sayfalarYeni yazdı onu
Bende 2 2 gidiyor sayfalarYeni yazdı onu
kullanıcı adı veririz sen isteBeyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.
Ben takım otobüsü sahaya gelirken buradaydimBen soyunma odasından beri burdayım
O gelmedi ama kankaBenim kimseyle isim yok bu forumda ben secerim 20 kisi takipleyenden, ben de dahil olmam dagitima. Kufur eden bana etsin.
400 k alcan hissettim diye saatler oncesinde dedim. Birak bana dost 😀😀😀😀 @tango35
harbi üstteede bi kaç kişi var takip etmezler hiçbişi yapmazlar maç tutup hersey bitince 1 2 yorum atarlar bunlar cok zekiBen ağlamadım da seni ağlatabilirim istersen haddini bil düzgün konuş
Sen takip ettin dost ben gordumBen niye ağlim konuda bile olmayan siz sozde kurnazlar gelip alıp gidiceksiniz cokmu akıllısıniz siz maç oynanırken 3.0 ken nerdeydin
Benimde öyle kendi yazımo göremiomBende 2 2 gidiyor sayfalar
Harika bu işte kimse uğraşmaz dağıtımlaBeyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.
evet orda bir pürüz yasadik 😀😀😀O gelmedi ama kanka
Valla benim umrumda değil. Bence olması gereken alanın roll açıp 2 adım yapması fazla uzatmadan. Tango 20 kişiye verdiyse roll açanlardan da bi 20 kişi daha nasiplenir. Ama ne zaman öyle oldu ki şimdi olsun. Bizde mi sorun acaba her ödülü roll açıyoruzAdamın kupon sonuçlanmadı daha çekim yapmadı şimdiden millet birbirine girdi mk para için![]()
O nasıl oluyor kiHarika bu işte kimse uğraşmaz dağıtımla
Ne demek kanka sende Varol hepimiz aynı gemideyiz aynı dertlerYemin ederim öyle reis varol konuşmak iyi geldi
Ödülden hak kazanamayacakPokerklasa üye değilse kişi nasıl yapacak![]()
bu listeciler ne zaman banlanır tahminiNe güzel, listecilere gerek kalmadı.
Reis yanlış ama burda 3.0 iken burdaydik adamlar yeni geldi haksızlik yapmazsın diye düşünüyorum kazancın daim olsunBeyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.
Abi kuran çarpsın sigarasizimBeyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.
Hemen şimdi olması laizmbu listeciler ne zaman banlanır tahmini