- 6,389
- 2,200
- 113
Aynen öyle dost@Shellac adamdır..
Hak yemez
Aynen öyle dost@Shellac adamdır..
Hak yemez
Shellacda yok dedi ama dostKonu sahibi shellac a çekiliş yapın dedi sen kaçırmışsın orayı
Mantıklı 😀😀O piti piti yapacakmış dost, eski yöntem
Dostum her konuda bu canow kargaşa çıkarıyorBenim arkadaş çevrem paylaşımcı merak etme. Adam konuda roll yazmis. Sen niye bu kadar ağladın mesela?
Ben senin 1 konunu görmedim ondan mı??
Yerim onu100 e 135k aldim
Gecmis olsun kanka bazen ne kadar analiz yapsan da olmuyor görüyorsun işte hakemi de isin içinde nba de oyuncusu da hocası da yani 4 5 seneki gibi bir durum değil kazanmak artık çok zorDelirmek üzereyim dün 8k bastım 2 li NBA biri geldi diğeri New York maçı analiz yapıyorum kadroları ezbere biliyorum 2.ceyrek üst aldım çıkartıp ilk çeyrek yaptım yattım 30 k gitti kafayı yersin
❤@Shellac adamdır..
Hak yemez
Ben niye ağlim konuda bile olmayan siz sozde kurnazlar gelip alıp gidiceksiniz cokmu akıllısıniz siz maç oynanırken 3.0 ken nerdeydinBenim arkadaş çevrem paylaşımcı merak etme. Adam konuda roll yazmis. Sen niye bu kadar ağladın mesela?
Ben senin 1 konunu görmedim ondan mı??
Olur kankam1 adım daha yapalımmı ne dersınız
Yemin ederim öyle reis varol konuşmak iyi geldiGecmis olsun kanka bazen ne kadar analiz yapsan da olmuyor görüyorsun işte hakemi de isin içinde nba de oyuncusu da hocası da yani 4 5 seneki gibi bir durum değil kazanmak artık çok zor
Aynenolm cidden konu başında burda olan 20 kişi bile yoktu maç sonuna niye doldu bura la