- 2,973
- 1,493
- 113
ulan tebrik mesajı atmaya girdim 50sayfaydı 2dkda 24sayfa daha eklenmiş az yavaş beyler 
Eyvallah dostBeyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.
Arada çıkıyor işte takmaaDostum her konuda bu canow kargaşa çıkarıyor
Dost takip edenleri en iyi sen çıkarirsin70 sayfaya ayıp olur dostum
slot vs kazancı değildir
kupon kazancıdır
konu içlerinde ki dostlardan ayarlanabilir
Kesene bereket reis kazancın hep böyle yüksek olsunBeyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.
Ben soyunma odasından beri burdayım3 1den beri burdaydık
Yeni yazdı onuShellacda yok dedi ama dostonungordum
Kaos yenı acılan kozmetık dukkanı önü gıbıAdamın kupon sonuçlanmadı daha çekim yapmadı şimdiden millet birbirine girdi mk para için![]()
walla ben izliyom para cok umrumda değil öyle takip etmek için takipledim bi beklentimde yokAdamın kupon sonuçlanmadı daha çekim yapmadı şimdiden millet birbirine girdi mk para için![]()
tamamdirBeyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.
Ben ödül filan istediğimi nerden çıkardın 😁 kim alırsa alsın. Adam roll yazmış. Alıp gideceklere ödül vermesin yeterBen niye ağlim konuda bile olmayan siz sozde kurnazlar gelip alıp gidiceksiniz cokmu akıllısıniz siz maç oynanırken 3.0 ken nerdeydin
Ne güzel, listecilere gerek kalmadı.Beyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.
Pokerklasa üye değilse kişi nasıl yapacakBeyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.