- 2,821
- 1,204
- 113
20 ver😄Abi kuran çarpsın sigarasizim
20 ver😄Abi kuran çarpsın sigarasizim
Tesekkurler tek dogru söz sanada bol sans baskanimGene birbirinizi çiğnemeye başlamışsınız ortalık 56 olmuş. Allah akıl fikir versin, zaten alıp beş dakikada kaybedeceksiniz bari birbirinizi kırmayın 🙂 bol şans.
İzlemek keyifli ama 😂 olmayan paranın kavgasını yapıyor millet birazdan kılıçlar çekilir 😂😂Herkes ne hikmetse 3-0dan beri burdaymiş ama sessizce toteme çıkmış gibi konuşuyorbende yoktum. Kabul. Konuşuyorum ama bu işin sonu iyi değil
![]()
HaklısınGene birbirinizi çiğnemeye başlamışsınız ortalık 56 olmuş. Allah akıl fikir versin, zaten alıp beş dakikada kaybedeceksiniz bari birbirinizi kırmayın 🙂 bol şans.
Düzelmez hocam herkes hasta kumar krizinde adam o kumarı oynamak için arkadaşına ailesine yalan söyleyip borç alıyor kafa kırılmış Maya kaymış o yüzden burada ki olaylar normal geliyor artıkGene birbirinizi çiğnemeye başlamışsınız ortalık 56 olmuş. Allah akıl fikir versin, zaten alıp beş dakikada kaybedeceksiniz bari birbirinizi kırmayın 🙂 bol şans.
Ama gelir dedin helal olsunevet orda bir pürüz yasadik 😀😀😀
Aynen öyle kanka bir de her başarılı rollden sonra 25-30 tane dağıtımcı adayı oluyor o da enteresan 🤣Gene birbirinizi çiğnemeye başlamışsınız ortalık 56 olmuş. Allah akıl fikir versin, zaten alıp beş dakikada kaybedeceksiniz bari birbirinizi kırmayın 🙂 bol şans.
Tango zaten konudaki aktif kislere ve son 2 hafta rol listesine baksa kimler var lkimler yok anlar ama bu parayi alan en az 10 kisi kaybolacak yineValla benim umrumda değil. Bence olması gereken alanın roll açıp 2 adım yapması fazla uzatmadan. Tango 20 kişiye verdiyse roll açanlardan da bi 20 kişi daha nasiplenir. Ama ne zaman öyle oldu ki şimdi olsun. Bizde mi sorun acaba her ödülü roll açıyoruz
Babam gibi konuştun Kemal ya çözüm pratik zeka 😄😄Gene birbirinizi çiğnemeye başlamışsınız ortalık 56 olmuş. Allah akıl fikir versin, zaten alıp beş dakikada kaybedeceksiniz bari birbirinizi kırmayın 🙂 bol şans.
abi vallahi bir sonrakine ikiye katlama 20 ver 🤣20 ver😄