Çok roll ve dağıtım yapmışımdır . Görmüşsünüzdür zatenTotem ve takip edenlerden secilicek oncedenbonceden etkinlikten yada baska sekilde para yollamis olan olur ise 5 kisiye dahil olucak o kisi.kazancin yuksek yuksek olmasi durumnda + bikac kisi eklenebilir
Gordum bana hic nasip olmadi denk gelmedim ama taniyorum seni.sana ayrica atacagim kardes.birqzdan kuponu aticam arkadaslarÇok roll ve dağıtım yapmışımdır . Görmüşsünüzdür zaten![]()
Tskrler dostBol şanslar reis![]()
Bol şansTotem ve takip edenlerden secilicek oncedenbonceden etkinlikten yada baska sekilde para yollamis olan olur ise 5 kisiye dahil olucak o kisi.kazancin yuksek yuksek olmasi durumnda + bikac kisi eklenebilir
Gelirim de cekilise katılmam Demin ordan aldın bide buraya mı geldin yuzssuz derler
Dostum o çekilişten aldigin kişinin bi daha katılma etkinliğine, görüyorsun ifşalarım dediği şey 2. Kez etkinliğine katılmam.Gelirim de cekilise katılmam Demin ordan aldın bide buraya mı geldin yuzssuz derler![]()
Yok ya birsey olmz. Ben kimden ne aldıysam hepsi kayıtlı ve en ihtiyacı oldugu zamanlarda hepsini iade edecegim.Dostum o çekilişten aldigin kişinin bi daha katılma etkinliğine, görüyorsun ifşalarım dediği şey 2. Kez etkinliğine katılmam.