Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Surgun57 Kasa 120 Hedef 500/ 5 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

k2ranbol

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,978
762
113
Geldim abi gönder gelsin kuponlar

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
hepsini hakettin dostum şaka yapıyorum ben :)
Hocam senin fikrin ne, burak diyelim senden 3 kez ödül aldı, 4. Etkinliğine geldi, bol şans dedi, maçları takip etmeye başladı. Ona "benden sana ekmek çıkmaz, başka kapıya" demen ardından da çekiliş ile kazandıktan sonra sana teşekkür ettiği mesajı yayinlaman "ifşa" olarak doğru mu?

bayramyay1

🎯 The Game Begins 🎯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
12,019
9,716
113
Hocam senin fikrin ne, burak diyelim senden 3 kez ödül aldı, 4. Etkinliğine geldi, bol şans dedi, maçları takip etmeye başladı. Ona "benden sana ekmek çıkmaz, başka kapıya" demen ardından da çekiliş ile kazandıktan sonra sana teşekkür ettiği mesajı yayinlaman "ifşa" olarak doğru mu?
@Burakkk ' in üstüne çok gelmeyin:)

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
dostum bence o olayda farklı bi konu var anlamıs değilim aranızdaki mesele özelden konuşup halledebilirsiniz bi yanlıs anlasılma da olabilir emin değilim.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Şaka yapıyorum :) burdan çekilişte bana çıkarsa senindir :) seni daha çok borclandiralim :) ben zevkine takip ediyorum :) akşam roll yapacam bekliom seni :)
Dun senin rol de baska bir rolu takip ettim. Sana guvenmedim. Kaybettim.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,862
82,691
113
Beyler birbirinizi kırmayın rollinge devam konu amacını aşmasın

Ordu5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,205
2,389
113

k2ranbol

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,978
762
113
Ahahah doğru olsun :) burada kalsın aynı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...