- 9,692
- 6,746
- 113
burak knka epey borçlu çıkarsın bana bakYok ya birsey olmz. Ben kimden ne aldıysam hepsi kayıtlı ve en ihtiyacı oldugu zamanlarda hepsini iade edecegim.
Bu arada bol sanslar.
burak knka epey borçlu çıkarsın bana bakYok ya birsey olmz. Ben kimden ne aldıysam hepsi kayıtlı ve en ihtiyacı oldugu zamanlarda hepsini iade edecegim.
Bu arada bol sanslar.
3*10 TL. Ama ikisini hakettim de aldımburak knka epey borçlu çıkarsın bana bak![]()
hepsini hakettin dostum şaka yapıyorum ben3*10 TL. Ama ikisini hakettim de aldım)
Hocam senin fikrin ne, burak diyelim senden 3 kez ödül aldı, 4. Etkinliğine geldi, bol şans dedi, maçları takip etmeye başladı. Ona "benden sana ekmek çıkmaz, başka kapıya" demen ardından da çekiliş ile kazandıktan sonra sana teşekkür ettiği mesajı yayinlaman "ifşa" olarak doğru mu?hepsini hakettin dostum şaka yapıyorum ben![]()
Tesekkurler. Ama gercekten bir sekilde kazandıgım paraları elden cıkartacam. Boyle alıskanlık olurda bunu meslek edinirim Allah korusunhepsini hakettin dostum şaka yapıyorum ben![]()
@Burakkk ' in üstüne çok gelmeyinHocam senin fikrin ne, burak diyelim senden 3 kez ödül aldı, 4. Etkinliğine geldi, bol şans dedi, maçları takip etmeye başladı. Ona "benden sana ekmek çıkmaz, başka kapıya" demen ardından da çekiliş ile kazandıktan sonra sana teşekkür ettiği mesajı yayinlaman "ifşa" olarak doğru mu?
10 TL borcluyum sana yahu@Burakkk bana da çok borçlu çıkarsın![]()
Şaka yapıyorum10 TL borcluyum sana yahu
dostum bence o olayda farklı bi konu var anlamıs değilim aranızdaki mesele özelden konuşup halledebilirsiniz bi yanlıs anlasılma da olabilir emin değilim.Hocam senin fikrin ne, burak diyelim senden 3 kez ödül aldı, 4. Etkinliğine geldi, bol şans dedi, maçları takip etmeye başladı. Ona "benden sana ekmek çıkmaz, başka kapıya" demen ardından da çekiliş ile kazandıktan sonra sana teşekkür ettiği mesajı yayinlaman "ifşa" olarak doğru mu?
Dun senin rol de baska bir rolu takip ettim. Sana guvenmedim. Kaybettim.Şaka yapıyorumburdan çekilişte bana çıkarsa senindir
seni daha çok borclandiralim
ben zevkine takip ediyorum
akşam roll yapacam bekliom seni
![]()
Senin rolde zevkli oluo akşam aboneymŞaka yapıyorumburdan çekilişte bana çıkarsa senindir
seni daha çok borclandiralim
ben zevkine takip ediyorum
akşam roll yapacam bekliom seni
![]()
Olay nedir biliyormusun forum forum gezerdostum bence o olayda farklı bi konu var anlamıs değilim aranızdaki mesele özelden konuşup halledebilirsiniz bi yanlıs anlasılma da olabilir emin değilim.
Adam burdaa dedikodumu yapıyor konu amacını aşmış zatenBeyler birbirinizi kırmayın rollinge devam konu amacını aşmasın
5 ganyanlı maclara 500 basmakSenin rolde zevkli oluo akşam aboneym
Yok. Hayır gelmediBu arada kupon geldimi arkadaşlar göremedim bn mobilden