Bol şansArkadaslar ilk kupon bu.bakiye ile ilgili problem yasadim duzelttiremedim obyuzden beklettim.birden kaybolabilirim ama donecegim acil bi durum olabilir.gidrrsem size zahmet konuyu kilitletin gelince actiririz.hepimize bol sans.
Bol şansArkadaslar ilk kupon bu.bakiye ile ilgili problem yasadim duzelttiremedim obyuzden beklettim.birden kaybolabilirim ama donecegim acil bi durum olabilir.gidrrsem size zahmet konuyu kilitletin gelince actiririz.hepimize bol sans.
Şimdi gördümYok. Hayır gelmedi
Ben valla gormedim. Bol sanslar. Susuyor ve kuponu takip ediorumŞimdi gördüm
haydi bol şans inşallahArkadaslar ilk kupon bu.bakiye ile ilgili problem yasadim duzelttiremedim obyuzden beklettim.birden kaybolabilirim ama donecegim acil bi durum olabilir.gidrrsem size zahmet konuyu kilitletin gelince actiririz.hepimize bol sans.
Bol şans takipteyizArkadaslar ilk kupon bu.bakiye ile ilgili problem yasadim duzelttiremedim obyuzden beklettim.birden kaybolabilirim ama donecegim acil bi durum olabilir.gidrrsem size zahmet konuyu kilitletin gelince actiririz.hepimize bol sans.
Bol sans kankArkadaslar ilk kupon bu.bakiye ile ilgili problem yasadim duzelttiremedim obyuzden beklettim.birden kaybolabilirim ama donecegim acil bi durum olabilir.gidrrsem size zahmet konuyu kilitletin gelince actiririz.hepimize bol sans.
Bunada bol sans kankBide bunu aldim lose olursa aksama devam yine ufak bi roll yapariz
Bol şans gönlü güzel insanArkadaslar ilk kupon bu.bakiye ile ilgili problem yasadim duzelttiremedim obyuzden beklettim.birden kaybolabilirim ama donecegim acil bi durum olabilir.gidrrsem size zahmet konuyu kilitletin gelince actiririz.hepimize bol sans.
Saol knka benm ihtiyacım yok şuan düşünmen yeterli bir başkasına verirsen sevinirim
Kazanican kank merak etme takipteyiz
Peki eywSaol knka benm ihtiyacım yok şuan düşünmen yeterli bir başkasına verirsen sevinirim
Antalya maçı 1 gol olmuş
Antalya maçı 1 gol olmuş
Arkadaslar ilk kupon bu.bakiye ile ilgili problem yasadim duzelttiremedim obyuzden beklettim.birden kaybolabilirim ama donecegim acil bi durum olabilir.gidrrsem size zahmet konuyu kilitletin gelince actiririz.hepimize bol sans.